2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044751 بازدید | 684408 پست
اين براي منه☹️  https://s16.picofile.com/file/8427687976/C221CCFB_81E9_4F28_AD0D_8A8FFF6FF21C ...

به به مبارکههه مامان جدید ایشالا بارداری خیلی خوبی و پشت سر بزاری و سالم بغلش ون کنی😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
چه میدونم والا اذیت میکنه 🤦‍♀️🤦‍♀️  الان حساب کردم طبق اخرین تاریخ پریودم امروز رفتم تو هفته ...

منکه یه ازمایشگاه شبانه روزی پیدا کردم امروز یه تیتر بتا میدم خیالمو راحت میکنم. ازمایش بعدی رو هم به امید خدا یکشنبه میدم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد...🥰...خدایاشکرت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی اگه پسر نشه کلی لباس رو دستم مونده. اصلا دست خودم نیست بخدا .همش باهاش حرف میزنم میگم پسرم .بعد ...

اره واقعا بچه اول فرق نمیکنه ولی من همیشه از چندسال پیش دوست داشتم دختر داشته باشم🥰

۸۳۵ تو سایت خوندم بالای ۱۵۰۰ دیده میشه وقتی به دکتر گفتم گفت برو رو تخت تا بهت نشون بدم نباید به این ...

چه خوب عزیزم. انشالله که بتای ماهم خوب بالا رفته باشه که همینبار بشه سونو کرد

اره واقعا بچه اول فرق نمیکنه ولی من همیشه از چندسال پیش دوست داشتم دختر داشته باشم🥰

عزیزم ان شالله اول از همه چی سالم باشه بعد اگه خدا صلاح دید جنسیتش همونی باشه که دلت میخواد.💕💕💕

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
چه خوب عزیزم. انشالله که بتای ماهم خوب بالا رفته باشه که همینبار بشه سونو کرد

امید به خدا .فقط یادت باشه رفتی سونو گوشیت رو با خودت ببر بتونی فیلم و عکس بگیری چون دستگاه سونو خانم دکتر فک کنم پرینترش خرابه عکس نمیگیره 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
منکه یه ازمایشگاه شبانه روزی پیدا کردم امروز یه تیتر بتا میدم خیالمو راحت میکنم. ازمایش بعدی رو هم ب ...

ااای جوونم پس زود برو بیا ، به منم بگو بتا چند شد ؟😍😍😍 میگم چندتا جنین داشتی ؟ چند روزه بودن ؟

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خداروشکر عزیزم، من فشارم استرسیه بس که بهم استرس دادن مخصوصا این پریناتولوژیسته، برام دعا کن لی لا ج ...

عزیزم حتما بخیر میگذره. تو فقط مراقب فشارت باش.‌ و به بغل کردن نی نی نازت فکر کن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
اره خداروهزار مرتبه شكر امروزم زدم خيالم راحت شد. فقط خيلي باهم تفاوتي ندارن يه كوچولو پررنگ تره فقط ...

خوشگل خانوم بتا هر ۴۸ ساعت دوبرابر میشه شما باید دو روز بعد دوباره بزاری که تفاوت رنگ حس کنی 🤩🤩🤩🤩 دیگه مثل من بشین و صبر کن تا موقع آزمایش خون 👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦👩‍👧‍👦 فعلا باهاشون حرف بزن و کیف کن از وجودشون 🥰🥰

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بله عزیزم من مصرف کردم . با شیاف لاکتووز

مرسی عزیزم ،از چند وقت قبل شروع به مصرف کردی ؟قیمتش چنده ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خداروشکر عزیزم، من فشارم استرسیه بس که بهم استرس دادن مخصوصا این پریناتولوژیسته، برام دعا کن لی لا ج ...

نگران نباش عزیزم . من مطمئنم نی نی رو صحیح و سالم تو بغلت میگیری . راستی انوکسا داری ؟ اگه نداری به دکترت پیشنهاد بده چون خونرسانی به جنین رو بیشتر میکنه . نی نی منم این دفعه خوب وزن نگرفت دکترم گفت یا برای تغذیه ات هست یا جفتت که شده سرراهی چون خونرسانی رو کم میکنه ولی من انوکسا هم دارم دیگه بیشتر از این نمیشه کاری کرد

ااای جوونم پس زود برو بیا ، به منم بگو بتا چند شد ؟😍😍😍 میگم چندتا جنین داشتی ؟ چند روزه بودن ؟

نشد پست اخرتو ريپلاي كنم 

منم دارم راه خودتو پيش ميرم سلطان بي بي چك😂😂😂😂وووييي ننه به قربون وجودشون😍😍

خداياشكرت....❤️