2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044717 بازدید | 684407 پست
چه خوب .خیلی حس خوبیه واسه بچه خرید کنی . ان شالله این دفعه واسه نی نی خودت خرید کنی

اره واقعا خیلی خوبه

انشاالله

به دعای شما دوست عزیزم قسمت همه منتظرا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شوخی نکن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ . این قد تابلوهه؟؟؟؟؟به چشمم قشنگ میومدن خو چیکار کنم 

ارررره خیلی 😆

برعکس من عاشق دخترم دلم ضعف میره برای لباسای تور توری و گل گلی😭😭😭😍😍😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما خواهش میکنم کمکم کنید هفته۱۶بارداری هستم یه دفعه افتادم خونریزی جایی هم نیست سونو انجام ب ...

کدوم شهری عزیزم ؟ برو زایشگاه بیمارستانی که پزشکت هست تا رسیدگی کنن ولی نگران نباش . هماتوم داشتی ؟

کدوم شهری عزیزم ؟ برو زایشگاه بیمارستانی که پزشکت هست تا رسیدگی کنن ولی نگران نباش . هماتوم داشتی ؟

نمیدونم هماتوم داشتم یا نه همدان هستم بیمارستان رفتم گفت اول باید معاینه کنم تا برات سونو انجام بدم منم نزاشتم معاینه کنن

این پسرونه 

الان بعد اون پتو دیکه هرکدوم باز کنی میگی پسرونه اس