2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044801 بازدید | 684411 پست
منظورم اين بود كه شب ميزدي يا صبح؟ يعني من اينجوري پيش برم رواني ميشم واقعا🤕

به ما تو مام گفته بودن روزی یه شیاف و یه امپول استفاده کن.یکی صبح یکی شب.حالا هرکدوم که دوست دارین.منم چون شبا شوهرم خونه بود شب امپول میزدم.صبح ها هم شیاف استفاده میکردم.قبل انتقال(صبح)هم شیاف گذاشتم گفتم بزار اثرش شروع بشه😂اینقدر که ادم وسواس داره الکی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها امشب از ترس خوابم نمیبره شایدفردا ک روز دهم انتقال جنین بلاسته بی بی چک بزنم ولی دارم دق ...

اااای خدااا عزیزم انشالله که مثبت میشی عزیزم 

برات همین الان یه آیت الکرسی میخونم

چند تا جنین انتقال دادی ؟ منم فردا میشه روز ۷ ا ۳ تا بلاست انتقال دادم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ممنون عزیزم ایشالا که بارداری .من کسی خبر نداره تنهام نمیدونم چکار کنم خدا بزرگه دل ما هم این دم عید ...

منم تا قبل لاپارسکوپی هیچ کسی خبر نداشت ولی به خاطر این که مجبور شدم ۳ روز بستری شم مامانم متوجه شد ، چون باید میومد مواظبم میشد 

انشالله همین دفعه اول جواب میگیری و هیچ کس نمیفهمه عشقم 

به ما تو مام گفته بودن روزی یه شیاف و یه امپول استفاده کن.یکی صبح یکی شب.حالا هرکدوم که دوست دارین.م ...

اره من يه كيسه دارو برده بودم موقع انتقال همه مسخرم كردن😒😒😂😂😂امپولامم برده بودم😂😂😂خب چيكار كنم گفتم همرام باشه قبلش استفاده كنم چون من استراديول متفورمين و لووتيروكسينو صبح ميخورم ساعت ٨/٣٠ و امپولمم همون موقع ميزنم پردنيزولونو متفورمين باقي مونده و فوليك هم شبا ميخورم. ديروز ساعت ٧/٣٠ برام پروژسترون زدن ١٠ انتقالم بود

خداياشكرت....❤️ 
سلام مهگل من پس فردا ١٠ ام پريودي ميرم براي سونو تاريخ پانكجر رو بهم ميكه احتمال داره واسه من ه ...

آره عزیزم مشخص میشه پانکچر کی هست بهت میگه ایندفعه احتمالا 13یا 14پریودی میشه 

فدات شم من یه دونه بلاست انتقال دادم خداناامیدمون نکنه عزیزم

به خدا ۱۴ روز قبل انتقال من یکی از دوستم ۱ دونه بلاست انتقال داده بود که روز انتقال من خبر مثبت شدنشو بهم داد . انشالله توام صبح میای میگی مثبو سدی برات جشن خوشحالی میگیریم 🤲🤲🤲

مررسی از دعای خوشگلت 😍😍 من سیکلم لانگ بود از یک ماه نیم قبل انتقالم دارو گرفتم  ولی اگه منظ ...

عزیزم شما روز چند بی بی زدی؟ مثبت شد؟

من روز ۴ انتقالم هیچ علائمی ندارم 

اونقدر استرس دارم انگار قلبم تو دهنمه نمیدونم چطور ۹ روز دیگه تا آزمایش رو دووم میارم

خانما من ۱۰ روز بعد از پانکچرم سر وقتم پری شدم و از روز ۲ال دی شروع کردم الان روز ۱۵ دوباره پری شدم! ...

منم مثل شما پانکچر دوم زودتر از موعد پری شدم، داشتم ال دی می خوردم چهارتا مونده به اتمام قرص ال دی دچار لکه بینی شدم ولی چون لکه بینی بود تا اتمام قرص ادامه دادم، همین که قرص تمام شد خون ریزی شد، به نظرم اگه خون ریزی داری قطعش کن، ولی لکه بینی رو نه، قرصتو بخور، از دکترتم یه مشورت بگیر.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آخه اگه منفی شد چی؟؟؟؟ من دلش رو ندارم تقریبا مطمئمنم منفی میشه ولی از استرس هم دارم میمیرم

چرا ماها اينقدر نااميديم خوشبحال كسايي كه هميشه اميدوارن. بقول مامانم اينقدر توكلت قوي هستش هميشه ميگي هرچي خدا بخواد بعد اينهمه نااميدي جاي تعجب داره😔😔ديگه اگر قراره از منفي شدن ناراحت بشيم همين روزاي اول بفهميم بهتره تا ١٤ روز توهم بزنيم كه😞

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم شما روز چند بی بی زدی؟ مثبت شد؟ من روز ۴ انتقالم هیچ علائمی ندارم  اونقدر استرس دارم ان ...

عزیزم من روز ۵ زدم یه هاله انداخت ، بچه ها شلوغش کردن گفتن بارداری 😂😂 عزیزم من هیچ علائمی ندارم خیالت راحت ، انگار نه انگار 

اگه ولم کنن همین الان میزنم به کوه و کمر 

اینجوری استرس داشته باشی که نمیگیره 😑😑

من مشکلم این که چرا باید بخوابم ، اگه اجازه داشتم برم کوه و پارک و .... هیچ مشکلی نبود ، به راحتی میگذشت 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سلام بچه ها امشب از ترس خوابم نمیبره شایدفردا ک روز دهم انتقال جنین بلاسته بی بی چک بزنم ولی دارم دق ...

ايشاله مثبت ميشه به خدا توكل كن، اخر دنيا كه نيست چرا بايد زندگي خراب بشه  بجه دار هم ميشين ولي اين روزا كه با استرس ميكذره ديكه بر نميكرده مگه جقد زندكي ميكنيم كه اين روزا رو به خودمون زهر ميكنيم بجه دست خداست عزيزم مطمئن باش خدا ميده