2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
باید چند باشه یعنی

هایپری عدد استرادیول از 3500 به بالا رو هایپر درنظر میگیرن دکتر من از 3000 به بالارو هایپر درنظر میگیره و جنینارو فریز میکنه

پروژسترون هم اگر درست یادم مونده باشه باید زیر 2 باشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روزه زیر دلم داره منفجر میشه  ۲۵روزه دارم آمپول میزنم یعنی اگه بخوان پوچ باشن دیگه خیلی ب ...

پس کلی فولیکول داری نگران نباش عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها من پس فردا پانکچر دارم اشکال داره الان جارو برقی بکشم؟؟؟ 

بله خیلی اشکال داره عزیزم کار سنگین ممنوعه

ای خداا کاش منم امروز ناشتابودم همین امروز میدادم بمن گفت طوری نیست همون روز عمل بیاانجام بده حالا ه ...

میکنن عزیزم انشالله. توکل کن به خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
[QUOTE=179857404]مامان اینده جون همسرت رژیم رعایت کرد dfi پایین اومد؟[/QUOTEبچه ها برای روز پانکچر ا ...

توی بیمارستان ما باید ازمایش حداکثر مال شش ماه قبل باشه و حتما تیروئید هم باید جزئش باشه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دوستای گلم من فردا میخوام قرص ویتامین واسه خودمو همسرم بخرم لطفا اگه چیزی خوب بوده استفاده کردید بهم ...

عزیزم برای خودت کیوتن حتما بگیر

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
اهان عذرخواهی میکنم. الان متوجه شدم. نمیدونم عزیزم. جنین شناس نمونه ی همسرمو دید گفت اسپرم سالم ندار ...

انشالله فردا حسابی سوپرایز بشین🙏💕

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم میشه بگی چه چیزایی خوردید و چه قرصای ویتامینی هر دو استفاده کردید

کیوتن۱۰۰

ال کارنیتین

ای هفته ای یکی

دی هفته ای یکی

امگا۳

فولیک اسید

مولتی ویتامین

اووبوست

شوهرم  در کنار اینا پودر اندروفرتی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚