2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااای جووون دلم خداااحفظشون کنه برات  چند وقته بارداری ؟ نی نی هات جنسیتشون چیه ؟ به خدا انقدر ...

ممنونم عزیزم۲۶هفته باردارم.یکیش دختره یکیش پسره.اونی که ریداکت کردیم هم دختربود.انشاله قسمت خودت و همه ی منتظرا.واقعا سختی کشیدیم همه مون.خدا به همه بده ازاین مشکل راحت شن

ممنونم عزیزم۲۶هفته باردارم.یکیش دختره یکیش پسره.اونی که ریداکت کردیم هم دختربود.انشاله قسمت خودت و ه ...

اره به خداااا من خیلی بیچارگی کشیدم تا این جنین ها برام انتقال دادم ، چه شبایی که تا صبح گریه نکردم 😔 خداروشکر که برای شما نتیجه داده و خدا بهت لطف کرده و یه پسرو دختر ناز داره میاد تو بغلت 😍😍😍 انشالله که صحیح و سالم به دنیا میان و زودتر روی ماهشونو میبینی و بغلشون میکنی❤❤❤❤❤❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

سلام خانوما من ی سوال داشتم من از وقتی جواب ازمایشم مثبت شد روزی ی بار ترشحات قهوه ای داشتم سونو شدم ساک تشکیل شد اما همچنان ترشحات رو دارم و قبلا ی شیاف و ی امپول استفاده میکردم دکتر شیافم رو دوتا کرد اما از وقتی شیافم دوتا شده ترشحات قهوه ای  بیشتر شده این خیلی منو نگران کرده شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟

با کریمان کارها دشوار نیست  
عزیزم تصمیم دارم اقدام کنم اگر خدا دوباره نعمتش رو شامل حالم کنه ! 

انشاالله عزیزم 🤩🤩🤩

دخترت کی به دنیا اومد؟؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانوما من ی سوال داشتم من از وقتی جواب ازمایشم مثبت شد روزی ی بار ترشحات قهوه ای داشتم سونو شدم ...

مبارکه 

عزیزم شاید هماتوم داشته باشی حالا تو سونو بعدی رفتی بپرس 

کار سنگین نکن نزار یبوست بشی 

انشاالله رفع بشه همه لک و خون رو دیدن نگران نباش 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مبارکه  عزیزم شاید هماتوم داشته باشی حالا تو سونو بعدی رفتی بپرس  کار سنگین نکن نزار یبو ...

اینقدر به سختی به دست اوردم که واقعا هر اتفاقی نگرانم میکنه.اخه با وجود دوتا شیاف و امپول باید قطع میشد ولی همچنان هست.

با کریمان کارها دشوار نیست  
آره انقد كه پروندم رو نگاه ميكرد، ميگم حتما يه چيزي بوده كه اين داروها رو داده. توكل بخدا، در برابر ...

نه عزیزم نگران نباش یه تحقیقی کردم میگن چون تخمدان استراحت کنه ال دی میدن حالا چون شما هم دارو واسه پانکچر و انتقالت استفاده کردی به این خاطر احتمالا داده وگرنه شکز خدا شما مشکلی نداشتی که عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
گلم سلام منم مام میرم. دکتر نصر و تیمشون فقط به سرم آی وی آی جی اعتقاد ندارن و میگن از نظر علمی هنوز ...

ممنونم عزیزم ....پی ارپی و هورمون رشد چی ؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اخه من صارم بودنی این ازمایشارو نوشت.البته تو مام بعدانتقال دکترعلیرضایی هم اسپرین داده بود هم انوکس ...

فدات شم گلی

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
https://uupload.ir/files/oy9x_img_20210302_205049.jpg

مبارکه مهربونم ....ایشالله سالم لیاد بعلت

خب میگن سن پایین تر باشه احتمال اینکه سه تاش بگیره هست برا همین نمیذارن اما سن بالاتر باشه نه  ...

ممنونم مهربونم که با حوصله توضیح دادی.....اره همه چی دست خداست

اره به خداااا من خیلی بیچارگی کشیدم تا این جنین ها برام انتقال دادم ، چه شبایی که تا صبح گریه نکردم ...

سلام عزيزم، مبارکه

ميشه بگي داروهات چي بود و استراحت و تغذيه به چه صورت بود؟،

منم دو روزه انتقال دادم، انتقال دومم هست، اولي منفي شد