2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
پروژسترون

اونو خودشون بعد انتقال اوردنت تو بخش بهت میزنن

اما صبح حتما بپرس و یا تاکید کن که صبح زدی

چون پرستار شدیدا رو ساعت پروژسترون تاکید کرد حتی اومد برای منو بزنه گفتم من چون شوهرم میزنه هرروز ساعت 8 شب میزنم اشکال نداره الان شما داری ساعت 3 برام میزنی گفت چرا اشکال داره پس رفتی خونه همون ساعت 8 بزن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اونو خودشون بعد انتقال اوردنت تو بخش بهت میزنن اما صبح حتما بپرس و یا تاکید کن که صبح زدی چون پرست ...

اي واي خوب شد گفتي عزيزدلم حتما بهشون ميگم خيلي لطف كردي. برام دعا كن همه چيز خوب پيش بره بيشتر از انتقال استرس اينو دارم جنينام بلاست نشده باشن😭😭

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اي واي خوب شد گفتي عزيزدلم حتما بهشون ميگم خيلي لطف كردي. برام دعا كن همه چيز خوب پيش بره بيشتر از ا ...

حالتو کاملا میفهمم منم جنینام فریز بودن همش استرس داشتم درنیان از فریز 

ساعت 7 رسیدم مرکز گفتن بشین تو لابی تا اگه جنینات ذوب شدن صدات میکنیم واسه انتقال من مردمو و زنده شدم تا صدام کنن

میدونم که فردا بهترینا درانتظارته

یه صبحونه مفصل بخور و با عشق برو که فندوقاتو بیاری خونه به چیزای خوب فکر کن بذار بهترینا برات رقم بخوره

خدا پشت و پناهت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
حالتو کاملا میفهمم منم جنینام فریز بودن همش استرس داشتم درنیان از فریز  ساعت 7 رسیدم مرکز گفتن ...

فدات بشم عزيزدلم لبخند شيريني به لبم اوردي الهي هرچي از خدا ميخواي بهت بده مهربونم ممنون كه اين وقت شب ارومم كردي يه دنيا تشكر بهترينا قسمتت😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
فدات بشم عزيزدلم لبخند شيريني به لبم اوردي الهي هرچي از خدا ميخواي بهت بده مهربونم ممنون كه اين وقت ...

این لبخندت یعنی کلی انرژی مثبت

ممنونم از دعای قشنگت، برو بخواب که فردا با انرژی از خواب بیدار شی، امیدوارم لبات همیشه بخندن و 2 هفته دیگه دل ما هم از بتای مثبتت شاد بشه. 

سلام مامان “کوچولوی قهرمان”👶🏻 

سلام عزیزم خوبی دیدم که گفتی اکو رفتی و قلب نینیات مث ساعت کار میکنه😍

انشاالله بزودی میای میگی جواب آمینو هم خوب بوده و خیالت راحت میشه توکل برخدا

سلام دخترمنم یکسال ویکماه و پانزده روزشه    

سهیلااااا نننههههه 😍😍😍😍تبریک میگم بهت خدا حفظش کنه پرنسس خانم رو هم سن دخترمه ❤️😍دختر منم ۱۳ ماهه شده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
انشالله که به منفی شدنت ربط نداشته. شما قبلش ال دی خوردی واسه پانکچر یا نه. آخه مم کیست آندومتریوز د ...

به منم ال دي داده هم ايندفعه هم سري قبل. ولي نگفت كيست داري

نميدونم ال دي براي چي ميدن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
جنینام کلا فریز بودن، سه روزه، بعد ذوبشون میکردن تا پس فرداش باید بلاست میشدن اما اینا یه روز رشدشون ...

آهان مرسی، اتفاقا دکتر رزاقی به منم گفت سری قبل جنینهام چون روز پنجم چهار روزه و پری کامپکت بودن ضعیف شده بودن، برای همین اینو پرسیدم ازت که مطمئن بشم... و گفت خودش تعداد جنین که کم باشه فقط سه روزه انتقال می ده.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم چند تا تخمک داشتی داروهات فرق داشت با سری قبل

سلام عزیزم گفتند ۷ تا. سری قبل سه تا داشتم. این دفعه دوز داروهام دو برابر بود. سینال اف و پی دی هوموگ. سری قبل سینال اف نداشتم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
قربونت الهام جون 💋💋💋  نی نی دوم نمیخوای 👀👀👀 الهی آمین  منم دیر به دیر میام تایپیک ...

عزیزم تصمیم دارم اقدام کنم اگر خدا دوباره نعمتش رو شامل حالم کنه ! 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنونم عزیزم خداروشکر چیز خاصی نبوده ...عزیزم شرایط ازمایش ۲۴ساعته چیه؟ ناشتایی میخواد؟ با ادراراول ...

شرایط خاصی نداره نازنین جون

ناشتایی هم نداره مثلا من صبونه خوردم رفتم آزمایشگاه تا نوبتم بشه و ازم خون بگیرن ساعت ۱۱ شد...بهم گفت از همین الان تا ۱۱ صبح فردا هرچی ادرار داری میریزی تو این ظرف که بهت میدیم بعد این ظرف و برامون بیار...