2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
خانوما کسی اطلاع نداره از دکترای رشت ؟ برای نازایی خوب هستن ؟ مرکز مهر رشت چطوره ؟

من مرکز مهر میکرو کردم پیش دکتر ظهیری شنبه آزمایش دارم نمیدونم چی میشه

شاید برگردم عقب میرفتم تهران نمیدونم از طرفی واقعا مسافت اذیت کنندس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها يه سوال فوري دارم من استراديولمو صبح ها ساعت ٨/٣٠ ميخورم فردا ٧ صبح بايد بيمارستان باشم براي انتقال فكر كنم حدود ٩ انتقالم باشه بنظرتون ساعت ٦ صبح استراديولمو بخورم يا همون ٨/٣٠ ؟؟

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم شما جواب سوالمو نميدوني؟

دکتر من رو ساعت استرادیول خیلی تاکید داشت منم متل شما ساعت 7،30 میخورم اونروز و تو بیمارستان خوردم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دکتر من رو ساعت استرادیول خیلی تاکید داشت منم متل شما ساعت 7،30 میخورم اونروز و تو بیمارستان خوردم&n ...

نیم ساعت 1 ساعت موردی نداره اما بیستر نشه چون تا اماده بشی و کارای اولیه انجام شه تایم داری و قرصتو میخوری

دلیلشو نپرسیدی چرا بهت ال دی داده عزیزم

نه فک کردم جزو روال پانکچره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نیم ساعت 1 ساعت موردی نداره اما بیستر نشه چون تا اماده بشی و کارای اولیه انجام شه تایم داری و قرصتو ...

ممنونم كه جواب دادي گلم امپولمو هرصبح اونم ٨/٣٠ ميزدم فردا هر دو رو همون ٨/٣٠ انجام ميدم 

خداياشكرت....❤️ 
يعني به نظرت همون ٨/٣٠ بخورم؟

نهایت 8 بخور میگم چون کارای اماده شدنت طول میکشه تا برسی که نمیبرنت برای انتقال

ممنونم كه جواب دادي گلم امپولمو هرصبح اونم ٨/٣٠ ميزدم فردا هر دو رو همون ٨/٣٠ انجام ميدم 

قربونت عزیزم

آمپول چیه؟؟