2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها امروز باز رفتم سونو اصلا ضخامت رحمم با دارو بالاتر نرفته هیچ چرا اینجور من اخه دوماهه ضخامت از ۶ونیم بالاتر نمیره هرچی دارو و آمپول میزنم فایده نداره دکتر گفت خراش میدیم شاید بره بالاتر اونم صد درصد نیس 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازم صبر کن انشاالله که قلبشم تشکیل میشه

شادن جان شما بودی جنینهاتو چهار روزه برات انتقال داده بودن قبلا و می گفتی ضعیف شده بودند؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه نخورد فقط بهش گرمی دادم دکتر گفت سالمه خیلیم اصرار کردم گفت نمیخواد

ازمايش نرمال باشه قرص هاي تقويتي تاثير انچنان نداره واسه همسر من كه نداشت من ميخواستم تحركش بره ٥٠ كلي تقويتي بهش دادم اخرش مثل همون ازمايش اول شد اصلا تغيير نكرد

نازی من دوهفته دیگه میرم سنو توروخدا تا اون موقع ی چیزی بگو اروم بشم   حرفات ارامش بخشه   ...

جاااان جاااان🤩 من خودمم به چیزای بدفکر میکردم میترسیدم پوچ باشه چون ماه قبلش انتقال منفی داشتم ...ولی تنهاچیزی که هست استرس نداشته باش والکی نت گردی نکن یهو یه چیزی میبینی نگران میشی ...به  بخور وبادام درختی واسه تشکیل شدن قلب شنیدم خوبه ....تازه تو یه قدم جلوتری جنین هست برای من اخه خود کنجدم نبود که 😁 اندازه ساک چقدربود؟ 

گفت بعد ۱۵ فروردین هستش منم احتمالا اگه مثل هر ماه پری بشم و به موقعه باید ۳۱ فروردین برم که سونو کن ...

شما مطب میری یا ابن سینا بعد عید ؟ نمیدونی ابن سینا کی باز میشه چون میخوام فورا باز شد اقدام کنم

نه نخورد فقط بهش گرمی دادم دکتر گفت سالمه خیلیم اصرار کردم گفت نمیخواد

راستي  من دكترم  واسم ازمايشptوpttنوشته مربوط به انعقاد خون كفته بود اينا رو هم بايد بدي ،ميگم ازاد هم ذخيره تخمدان ازمايش بدم ببينم دقيق چنده,

شادن جان شما بودی جنینهاتو چهار روزه برات انتقال داده بودن قبلا و می گفتی ضعیف شده بودند؟

بله عزیزم برای روز پنج چهارروزه شده بودن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوزستان میدن. فکر نکنم شیاف داروی نسخه ای باسه خیلی ها ازاد میرن میخرن. منم خودم زیاد ازاد خریدم

آخه من از تهران خواستم بگیرم اول بهم گفتن نداریم ،بعد گفتن برو با دکتر صحبت کن اونم پرسید بارداری یا ن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...