2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
نه من کلا ادم ریلکسی ام 🤭گریه نکردم مطمئن بودم زوده یکم نگران شدم ولی کاری ازدستم برنمیومد جز صبرکر ...

نازی من دوهفته دیگه میرم سنو توروخدا تا اون موقع ی چیزی بگو اروم بشم   حرفات ارامش بخشه  

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه چون طبیعی باردار نشدی شاید اینجوری حساب نشه. بتات چند بود عزیزم؟ انشالله دو هفته بعد میری میبین ...

دکتر گفت اخرین تاریخ پری حساب کن 

بتام دو روز بعدتاخیر600ب بالا بود 

برام دعاکن خواهش میکنم

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش ر ...

گریه نکن عزیزم الان باید آرامش داشته باشی

هر لحظه دعا کن و انرژی مثبت بفرست خدا ناامیدت نمیکنه

فکر کنم منظورت تخمک هست، نوشتی تخمدان؟ خب حالا چ مشکلی وجود داشته گرید b ک خوبه عزیزم. من خودم جنین گرید bc دارم و امیدوارم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام خانوما 

من یکشنبه نوبت ویزیت بار اول ابن سینا دارم ، از انزلی باید بیام 

یه سوال دارم کسی اینجا هست که پیش دکترای رشت یا مرکز مهر رشت نتیجه گرفته باشه ؟ که اگه خوبن من این همه راه نیام تا تهران 

فرداهم بگذره من يه نفس راحت ميكشم برام دعا كن دوست مهربونم🥺🥺🥺🥺

من و تو انتقالمون باهمه قشنگ درکت میکنم😍

کدوم بیمارستانی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستان من امروز پیش عارفی ویزیت شدم هفتا انتقال منفی داشتم شوهرم هم آزو اسپرم انسدادی دکتر بهم ...

سلام 

دکتر جنتی یا دکتر پویان اینها دکترهای خوبی هستند. به نظرم برو پیشش با همسرت. انشالله درست میشه توکل به خدا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
گفت بعد ۱۵ فروردین هستش منم احتمالا اگه مثل هر ماه پری بشم و به موقعه باید ۳۱ فروردین برم که سونو کن ...

بسلامتی عزیزم . به نظرت اگه میکرو کنم ، با این شرایط آزمایش همسرم ، میتونن جنین پسر تشکیل بدن ؟

خدای من خدای معجزه هاست .