2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044780 بازدید | 684410 پست
خودم توی قفسه دیدم عزیزم یکی از بچه ها هم دیروز خریده بود الان تگش میکنم @haniiijoooon   &nb ...

عشقم من اوابوست رو از ابن سینا نخریدم از سایت داروخانه انلاین باهمانه خریدم زنگ زدم اوردن دم در و دم درم کارت کشیدم 

بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش ر ...

واي يا خدا چرا مگه گريد a و b خوب نيستن؟ من فردا انتقال دارم همه جنينام هم a و ab هستن كه😢😢😢😢😢

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تبریزم به خاطر همینم احساس میکنم یه مشکلی هست اینا دروغ میگن به ما وگرنه نمیدونم چه نیازی بود د ...

عزیزم الان اصلا فکر این چیزها رو نکن. انشالله که با همین جنین‌ها نتیجه دلخواهتو میگیری. بعدم با b شدن گرید جنین پیشنهاد اهدایی نمیدن. اصلا نگران مباش. فوقش مرکزت رو عوض میکنی

اي بابا هماتوم خطرناكه يا مشكلي نداره؟  نگران شدم  پس ممكنه تو آنومالي مشكلات جديدي ...

هماتوم میتونه خطرناک باشه. باید دکترم نظر بده. 

نه عزیزم نگرانی نداره. عموم بچه‌ها مشکلی ندارن. منتها من چون داشتم کلکسیون میزدم هماتومو کم داشتم توشون که به حمدلله حاصل شد 😂

وایی خدایا قیمتا نجومیه امروز زنگ زدم داروخونه اوابوست ۱۲۰۰من گرفتم ۸۰۰مگه چه خبره این همه زیاد شده

پروانه جون ماکاویدم بگیر  من ب دکتر گفتم برام تقویتی بنویس خودم  اوابوست خریدم که به زحمت گیر اوردم 

گفت خوبه، ماکاویدم برات مینویسم  اینم  خیلی خوبه الان تا هست بخر بعد عید اینم شاید نایاب بشه 

من تبریزم به خاطر همینم احساس میکنم یه مشکلی هست اینا دروغ میگن به ما وگرنه نمیدونم چه نیازی بود د ...

سلام مهسا جان چی شده؟ نگران موندم

چقدر این جنین شناسه بی فکر بوده این کاراگاه بازیا یعنی چی؟!!!

ببین عزیزم من وقتی داشتم انتقال میدادم یکی پیشم بود فقط یه جنین براش تشکیل شده بود موقع انتقال داشت گریه میکرد دل همه براش سوخت جنین شناس اومد انقد خوب باهاش حرف زد و گفت گریدش عالیه و خودش هم هچ  کرده و حتما میگیره و این حرفا خانومه از این رو به اون رو شد چند روز پیش تو مطب دیدمش درسته مثبت نشده بود ولی میگفت انقدر اون روز جنین شناس خوب باهام حرف زد که بازم از اول شروع میکنم

اگه اینجوری استرس داری یه روز برو مرکز بگو خودم میخوام حضوری حرف بزنم با جنین شناس ولی اینو بدون همه که aانتقال نمیدن ولی این حرفو بهشون نمیزنن

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ازازمایش خونم دکترگف مقاومت ب انسولینم گف داری

من تو آزمایش معمولی که میدیم برای چکاب نشون نداد حتی یه کوچولو رقیق بودنم نشون داده دیگه نمیدونم

سلام مهسا جان چی شده؟ نگران موندم چقدر این جنین شناسه بی فکر بوده این کاراگاه بازیا یعنی چی؟!!! بب ...

سلام عزیزم

والا نمیدونم چی شده جریان 

من کلا از جنین شناس شانس نیاوردم!! کاش راستش رو به آدم بگن آدم تکلیفش مشخص بشه

الان منتظرم شوهرم بیاد ببینم دیگه چی گفتن

بچه ها دارم دیوونه میشم من دوشنبه انتقال داشتم ۳ تا جنین انتقال دادن همون روز دکتر جنین شناس همه ش ر ...

جنین های ماهم a ab c بودن ۸سلولی و۶سلولی اسپرم هم ازبیضه بود چیزی بهمون نگفتن

یا رب العالمین
سلام عزیزم والا نمیدونم چی شده جریان  من کلا از جنین شناس شانس نیاوردم!! کاش راستش رو به آدم ...

ان شاالله که مشکلی نیست و اونا فقط محض احتیاط این کارو کردن بد به دلت راه نده.. فکر هم نمیکنم دروغ بگن..الان فقط باید آروم باشی به هیچی فکر نکن