2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044855 بازدید | 684416 پست
سلام خوبی زینب خانومی پسریت خوبه  زینب جان شما بعد زایمان لاغر هم کردید  من همش ب فکر لا ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ گلم اگر مادر شیر خودشو بده خیییییلی آسون آسون لاغر میشه، حتی گاهی لاغر تر از زمان قبل از بارداری میشه

ممنون عزیزم توکل به خدا پس فردا دوباره میرم آزمایش. فردا میخوام برم پیش دکترم. به نظرتون امشب شیاف ...

نه گلم شیاف واسه چی؟ اصلا لازم نیست گلم 

چون طبیعی حامله شدی، پروژسترون نیاز نیست مگر اینکه لک و خونریزی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زینبی_بابا     سلام زینبی جون من به تجویز خودم قرص آرامبخش فولکسیتین میخورم تازه یک ه ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ ببین گلم حتی اگر قصد بارداری هم نداشته باشی، به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی نباید سر خود دارو بخوری گلم 

الانم از دکترت بپرس ببین منعی نداشته باشه

سلام زینبی جون من جنین هاموانتقال دادم تهران نی از دست دکترافتاد داخل تانک و باسختی درشون آوردن میخا ...

عزیزم اگر از فریز در اومدن نگران نباش 😉 

حالا چه جور دیدی افتاد؟ 

و اینکه کلا نی ها رو داخل همون نیتروژن فریز می‌کنن

خودتون ميزنين؟

اره . بعضی مراکز تا مشکل نداشته باشی تجویز نمیکنن اما بعضی جاها هم جزو روتین داروهاشون هست. من خودم رویان میرفتم وقتی مشخص شد مشکل انعقاد خون دارم برام تجویز شد اونم بعد از مثبت شدن. کلا رویان یکم سخت گیره تو این موارد

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
فکر نکنم به شدت غلظت خون ربطی داشته باشه.به منم گفتن دور ناف بزن عزیزم. ولی واقعا وقتی کبود بشه دور ...

دلارام جان شما غلظت خون داری که انوکسا رو همچنان میزنی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خب خداروشکر،شایدم ب شدت غلظت خونم ربط داره برمن گفته بوددورناف حتماچون تاثیرش بیشتره،

عزیزم شما از کجا فهمیدی که غلظت خون داری؟

سلام عزیزم . آره مشکل غلظت خون دارم. آسپرین هم دارم علاوه بر آنوکسا

از کجا فهمیدی گلم؟ آزمایش مخصوصی دادی؟ از روی آزمایش چکاب ساده میشه تشخیص داد که خون غلیظه یا نه؟

سلام دوستان، من یه چیزی خیلی ذهنمو درگیر کرده. من چون تو دوسال گذشته سه بار سقط داشتم و ذخیره تخمدانممم پایین بود، تاحالا سه بار پانکچر کردم و تاحالا چندتا جنین بلاست با پی جی اس نرمال داریم خدار را شکر. چون شوهرم تست اسپرمش نرمال بود و همه پارامتراش خوب بودن، دکتر گفت ایکسی هم نیاز نیست و dfi هم ندادیم. الان فهمیدم که dfi بالا میتونه یکی از عوامل سقط باشه و حتی اگه جنین pgs نرمالم باشه، dfi بالا منجر به سقط میشه. می خواستم بپرسم این درسته؟ اگه درست باشه یعنی همه زحمتمون به هدر رفته چون شوهرم هیچ دارویی نمی خوره. @زینبی_بابا   @ثمر_1365   @مامانو_سوفی   میشه اگه  اطلاعاتی دارید راهنماییم کنید؟

[QUOTE=179404371]عزیزم ابن سینا شلوغ تره.هزینه اش کمتر ازمام هست.من خودم مام پیش علیرضایی رفتم راضیم ...

اره عزیزم من کادر درمانم و حواسم هست اصلا خطانکرد.شماره ی گوشیش هم داده هی سوال میپرسیدم.الانم که دیگه پیشش نمیرم تو واتساپ هردوسه هفته یه بار پیام میده و حالمو میپرسه

برای ان تی چقد هزینه دادین ؟ داپلر هزینش جداس؟؟؟😶😶😶😶

برای ان تی ۴۵۱تومن دادم انومالی ۵۱۰ ...داپلر توهفته ی ۳۲میدی عزیزم داپلرشد ۶۷۷..البته ایناهزینه های دکتر صدری هست یکم گرونتره انگار