2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جون من به تجویز خودم قرص آرامبخش فولکسیتین میخورم تازه یک هفته میشه خوردم البته دوسال قبل هم یه دوره ۵ ماهه خوردم حالا یادم رفت از دکترم بپرسم واسه اقدام‌ به بارداری و قبل شروع سیکل ایراد داره یا نه شما اگه میدونی میشه کمکم کنی. 

هر کسی میدونه بگه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سونو مخصوص اندومتریوز دادی عزیزم یا سونو معمولی؟

اون موقع مجرد بودم فقط سونو شکمی شدم ولی تو همش مینوشت مشکوک به آندومتریوز، عزیزم من از 16 سالگی درگیرش بودم و عذاب کشیدم بعدش قرصای یاسمینو به سختی گیر میاوردم اما بعد 1 سال مصرف کاملا خوب شدم تمام دردادم از بین رفت من تو پریودی زمینو چنگ میزدم از درد

قبل سیکل سونو کرد گفت من چیزی نمیبینم دیگه الله اعلم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینبی جون من جنین هاموانتقال دادم تهران نی از دست دکترافتاد داخل تانک و باسختی درشون آوردن میخام بدنم جنین هام افتاد داخل مایع ازت نیتروژن مشکلی پیش نمیاد؟خیلی نگرانشونم🥺😭

@زینبی_بابا    

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
قبل سیکل هم سونو شکمی دادید ؟الان که اگر سونو مخصوص اندومتریوز بدیذ مشخص میشه

نه سونو واژینال بود عزیزم

فعلا که انتقال دادم ببینم نتیجش چی میشه هرچی خدا بخواد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بله ۱۵ تاتخمک ۸تاجنین شد ۳تاشو انتقال دادن

خوب خدا روشکر ،انشالله که دوهفته دیگه با خبر خوب میای 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ایشالا که مامان شدی رفته به حق حضرت زهرا 

مرسی از دعای قشنگت، ایشالله به زودی قسمت خودت بشه عزیزم 

سن بالا باشه ۳ تا میذاره 

علتش چیه عزیزم...؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دکتر نقاب نمیدونم واقعا پی ار پی موثر یا نه کاش دوستان بیان تجربشون بگن 

اره والله .....ادم نمیدونه تاثیر داره یا نه ..خودت خواستی پی ارپی شی یا دتر پیشنهاد داد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی