2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها من دیروز پانکچر شدم اصلا وضعیت خوبی نداشتم تخمک درست و حسابی نداشتم از کجا باید بدونم جنین دارم یا نه فقط همون دیروز گفتم پنجشنبه بیا برای کاشت درحالی که من اصلا نمیدونم جنین دارم یا نه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تعریف دکتر طرازی رو شنیدم.شما که اونجا میرین دیگران نمیگن کدوم دکترش از همه بهتره؟

منم میرم ابن سینا  . عزیزم دکتر انصاری پورم شنیدم که خوبه 

من اول راهم . هنوز با دکتر اصلیم ویزیت نشدم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم میرم ابن سینا  . عزیزم دکتر انصاری پورم شنیدم که خوبه  من اول راهم . هنوز با دکتر اصل ...

عزیزم منم برای پنج شنبه ابن سینا وقت دارم و دوشنبه هفته اینده با مام.واقعا نمیدونم کجا باید برم .میگن توی این سینا اولین باری که میری زن و مرد ویزیت میشن و ازمایش اسپرم مرد گرفته میشه و جلسه بعدیش خودت تعیین میکنی با کدوم دکتر میخوای ویزیت بشی

خانمی شما که اونجا میرین چه جوریه؟ اول زن و مرد ر‌و با هم معاینه میکنن؟ هزینه هاش چطوره؟ مرکزش شلوغه ...

عزیزم ابن سینا شلوغ تره.هزینه اش کمتر ازمام هست.من خودم مام پیش علیرضایی رفتم راضیم و خداروشکر باردارم.خیلیا که رویان وابن سینا نتیجه نگرفتن میان مام.من اونجا دیدم.باز خودت تصمیم بگیری بهتره

نیلدا میگم مطمعنی خود ایمنیم بالا بوده درست میشه ؟ 

اره عزیزم هیچی نیست باور کن

راحت با یه قرص سطح ایمنی بدن تنظیم میشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خانمی شما که اونجا میرین چه جوریه؟ اول زن و مرد ر‌و با هم معاینه میکنن؟ هزینه هاش چطوره؟ مرکزش شلوغه ...

بله با هم ویزیت میشید و هر چیزی که لازم باشه رو انجام میدید. من که راضی بودم تا الان. خیلی منظمه. هزینه ها هم بستگی داره عزیزم چه کارایی انجام بدی مرکز خصوصیه دیگه دولتی نیست

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم میرم ابن سینا  . عزیزم دکتر انصاری پورم شنیدم که خوبه  من اول راهم . هنوز با دکتر اصل ...

دفعه اولی که رفتیم مرکز شلوغ نبود؟ اخه من خیلی استرسی ام اگه شلوغی ببینم بدتر میشم .شما راضی بودین؟

منم تعریف دکتر طرازی رو شنیدم.شما که اونجا میرین دیگران نمیگن کدوم دکترش از همه بهتره؟

والا من با کسی حرف نزدم. ولی اونجا همه دکتراش خوبن. ولی طرازی و ظفردوست و ذنوبی و انصاری میگن خوبه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نیلدا میگم مطمعنی خود ایمنیم بالا بوده درست میشه ؟ 

عزیزم انتی تی پی ا بالایعنی سیستم ایمنی بدنت برعلیه تیروییدت آنتی بادی ترشح میکنه خیلی راحت با پردنیزولون درمان میشه اصلا به خودت استرس نده.شاید اینو درمان کردی و طبیعی باردار شدی

[QUOTE=179404371]عزیزم ابن سینا شلوغ تره.هزینه اش کمتر ازمام هست.من خودم مام پیش علیرضایی رفتم راضیم و خداروشکر باردا ...[ من واقعا نمیدونم کجا برم که زودتر نتیجه بگیرم؟ دکتر علیرضایی دقیق هستن و پیگیر؟

بچه ها من دیروز پانکچر شدم اصلا وضعیت خوبی نداشتم تخمک درست و حسابی نداشتم از کجا باید بدونم جنین دا ...

همون روز که بری بهت میگن عزیزم

باور کن هممون همین روزارو گذروندیم

من خودم 17 تا تخمک داشتم اما 3 تا جنین شد

حتی هایپر شدم و عذاب بعد هایپر اما نباید استرس داشته باشی الان فقط رو روحیت کار کن تا 5 شنبه سعی کن سرایط واسه اومدن نینیات اماده کنی اونا یه مامان پرانرژی میخوان پس به بهترینا فکر کن ایشالله با همونا برات جنین با کیفیت تشکیل میشه و انتقال میدی و مامان میشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️