2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سمیرا جون از روز پانکچر تا 25اردیبهشت شمردم 80روز میشه کافی نیست مگه ؟ اخه میخوام حتما دکتر نصر باشه ...

چرا دوماه پریودت بشی بری خوبه اگه امسال پریود بشی فروردینم بشی اردیبهشت میتونی انتقال بدی 

چ بد کی گفت دکتر نصر میخاد بره

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
خدا نکشتت دختر. کلی خندیدم. تازه روزی هم که درست میکنی به زور میدی پسرت بخوره که. من چند روز پیش به ...

وای من ک دلم ضعف رفت تو ک مامانشی 

ای خداچی میشه منم زودی به این روزا برسم😍😍😍

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره والا بقدری اعصابم داغون بود از اون روز نیومدم سایت تاامروز. 

عزيزم😔خودتو ناراحت نكن حتما حكمتي بوده الان يكي از بچه ها كه ازمايشش مثبت شده بود افت بتا كرد طفلي😔😔يكي از بچه هاي همينجا هم قرار بود بره پانكچر فعلا تستش مثبت شده😍😍😍😍😍اين نشون دهنده ي اينه فقط خدا بايد بخواد

خداياشكرت....❤️ 
عزيزم😔خودتو ناراحت نكن حتما حكمتي بوده الان يكي از بچه ها كه ازمايشش مثبت شده بود افت بتا كرد طفلي ...

وایی واقعا؟ چه اتفاقای خوبی. راستی مامان ماهک زایمان کرد؟ 

اره توکل بخدا فعلابیخیالی میخوام طی کنم

من که دیگه عمرا استرادیول چه ایرانی چه خارجیش نمیخورم. گفتم داروی دیگه بدن بهم. همین الانشم من ازلکه ...

آره واقعا هر کسی صلاح خودش رو بهتر میدونه

اشکال نداره، بهار فصل خوبیه برای انتقال. یکی از بچه ها میگفت دکترش گفته اردیبهشت آمار مثبتا بالاس

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستای عزیزم

قرص آسپرین خارجی راحت گیر میاد؟ اصفهان پیدا نکردم.

خارجیش بهتره؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره واقعا هر کسی صلاح خودش رو بهتر میدونه اشکال نداره، بهار فصل خوبیه برای انتقال. یکی از بچه ها می ...

چه جالب, توکل بخدا خداکنه اونموقع حداقل بتونم انتقال بدم. 

اره والا من که دیگه عمرابخورم اون داروهارو, اگرم بدن الکی میگم خوردم ونمیخورم  ضخامت خودم بهترازاینهاس

دوستای گلم سلام. فولیکول ها سر جاش بود شکر خدا سونو شدم.  امروز براتون کسا میخونم. من اومدم خون ...

ااااای جااانم. شکر خدا. ان شاالله جنین های تپل مپل  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چه جالب, توکل بخدا خداکنه اونموقع حداقل بتونم انتقال بدم.  اره والا من که دیگه عمرابخورم اون د ...

انشالله خیلی زود انتقال میدی😍👶👶

من ک دیگه هلاکم برای بچه

چون تاالان انتقال نداشتم نگران اینم ک جنینام خدایی نکرده مشکلی چیزی داشته باشن

صبح برای اولین بار خواب نی نی دیدم. نی نی خودم نبود اما بغلش کرده بودم داشتم میبردم مامانش بهش شیر بده یه دفعه با زنگ تل از خواب بیدار شدم خوابم نصفه موند

عزیزم عید رو با خیال راحت خوش بگذرون. انشالله بعدش باردار میشی دیگه نمیشه    

اره انشالله ,حیف عید نمیشه جایی رفت وگرنه میرفتیم مسافرت کلی روحیه میگرفتم. 

خدا دخملای نازتوبرات نگهداره وسالم بیان بغلت. وای زایمان تقریبیت کی هست؟؟ 

توروحضرت علي كمكم كنيد من كه جمعه پانكچر كردم حتي ديروزم با دكتر دوباره ويزيت شدم ،هيچ جام اذيت نميك ...

عزيزم دوغ شور بخور

قرص ضد تهوع بايد جواب بده كه، هايپر شدي؟ 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله خیلی زود انتقال میدی😍👶👶 من ک دیگه هلاکم برای بچه چون تاالان انتقال نداشتم نگران اینم ک ...

ای جونم عزیزم نترس نی نی هات طوریشون نمیشه وبسلامتی انتقال میدی. خوابتم خیره انشالله بچه خودتوبغل بگیری وشیربدی. 

وای حرف شیرشد:من سنگدلم؟؟ اصلاازشیردادن بدم میاد ازالان میگم فقط شیرخشک