2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بیحسی نمیزنن؟اخه اسپکلوم را برای  تخمگ گیری گذاشت خیلی دردم اومد انگاری تا ته فشار داد. چقدر ن ...

نه بی حسی نمی زنن. به خودت بستگی داره خودتو شل کن که راحت بگذره. برای من که دردم نیومد

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم ممنون که اطلاع دادید  میگم شاید دکتر طرازی نبوده بهشون اینجوری گفتن؟

نه عزیزم بودش من امروز نوبت داشتم با طرازی ولی قشنگ شنیدم گفت ویزای اول با دکتر اصلی نمیشین به دو نفر هم گفت زنگ بزن ازشون بپرس حتما 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خدا رو شکر آزمایشامو گفت مشکلی نداری پرولاکتینمم یکم بالا بود گفت چیزی نیست. اوبووست رو چند خرید ...

خداروشکر اوابوست رو 900و خورده ای گرفتم 

شما از کی باید شروع کنید تقویتی هاتونو 

خداروشکر اوابوست رو 900و خورده ای گرفتم  شما از کی باید شروع کنید تقویتی هاتونو

مرسی منم شاید بخرم اوبووست رو از اول فروردین بخورم.. منم از ماه پیش شروع کردم گفتم اگه تموم شد چیکار کنم گفت باز همونا رو بخر بخور گفت خودتو همسرتو تقویت کن تا بعد عید که پانکچر بشی

سلام عزیزم، چند روز بعد پانکچر زنگ زدی مرکز برای جنین ها؟؟

به من گفت یک هفته بعد بیا کارت جنین بگیر. اگه انتقال فرش باشه اما فرق می کنه، سه تا پنج روز بعد زنگ میزنی یا حضوری میری بهت می گن. چند تا تخمک داشتی به سلامتی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسی منم شاید بخرم اوبووست رو از اول فروردین بخورم.. منم از ماه پیش شروع کردم گفتم اگه تموم شد چیکار ...

ان شاءالله موفق باشی عزیزم من پانکچرم میفته واسه اردیبهشت چون ازمایش ایمنیم 25فروردین حاضر میشه

ان شاءالله موفق باشی عزیزم من پانکچرم میفته واسه اردیبهشت چون ازمایش ایمنیم 25فروردین حاضر میشه

فدات مرسی همچنین گلم. منم یک اردیبهشت پری میشم فقط یادم رفت یه سوال بپرسم من و همسرم همه چیزمون الان آمادس من کی باید برم برام دارو بنویسه واسه پانکچر قبل پری یا پری که شدم چه جوری اطلاعی داری عزیزم

خدا حفظ کنه برات عزیزم شما کجا زایمان کردی؟ دکتر زایمانتون کی بود؟

قربونت گلم 

بیمارستان کسری 

دکتر مرتضی وهاب زاده🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات مرسی همچنین گلم. منم یک اردیبهشت پری میشم فقط یادم رفت یه سوال بپرسم من و همسرم همه چیزمون الان ...

نه والا اطلاع ندارم اتفاقا برای منم سوال بود که زودتر از پریود باید بریم یا همون اول دوم پریودی باید بریم 

بچه ها سلام خوبین 

از ستاره  خبر دارین که ۳تا جنین باردارشد دکتر کفت یکیش باید ریداکت بشه ؟ من وقت نمیکنم بخونم تایپیک رو 

حالش خوبه خداروشکر ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام دوستان هر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه من الان پرونده خودم و همسرم آمادس برای میکرو حالا برای اینکه دارو بهم بده دکتر واسه پانکچر باید کی برم قبل پری یا اول دوم پری چه جوریه. دکترم تا ۱۵ فروردین نیستش منم یک اردیبهشت پری میشم

دوستای گلم سلام. فولیکول ها سر جاش بود شکر خدا سونو شدم.  امروز براتون کسا میخونم. من اومدم خونه ولی دل درد دارم میترکم. گفت خیلی حالت هایپر نداشتی. دکتر سریع رفت. زیاد بودیم نگفتن چند تا تخمک کشیدیم😔 شماره جنین شناسی رو دادن گفتن زنگ بزن بپرس جنین داری یا نه. سه تا پنج روز دیگه بهت میگن

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دوستای گلم فولیکول ها سر جاش بود شکر خدا سونو شدم.  امروز براتون کسا میخونم. من اومدم خونه ولی ...

خب خدا رو شکر دختر دیدی چقد استرس داشتی. مرسی عزیزم التماس دعا. همسرت رو پیوبسی کردن خوب بود