2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اخه نه دختر تنها میخام نه پسر دوتاشو باهم میخام 😁😁😁عزیزم شما بتای خونتون چند بود اولین ازمایش من ...

من روز ۱۰ انتقالم آزمایش دادم بتام ۱۷۹ بود خیلی بالا نبود فکر نمی کردم دوقلو باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز ۱۰ انتقالم آزمایش دادم بتام ۱۷۹ بود خیلی بالا نبود فکر نمی کردم دوقلو باشه 

من وقتی ای یو ای کردم سه تاتخمک خوب داشتم خیل دلم میخاد دوقلو باشع

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
عزیزم پروتیین مصرف کن نون برنجت رو در عوض خیلی کم کن تا میتونی تخم مرغ حبوبات گوشت گوسفند مرغ و ماهی ...

ماهی و تخم مرغ دوس ندارم خیلی اما از این به بعد باید زوری هم شده بخورم عوضش عاشق برنج شدم تازگیا😂

ممنون از اینکه جوابمو دادی عزیزم❤

برای من هر دو پسرن عزیزم

به سلامتی عزیزم زایمان کنید.واین نه ماه رابه سلامتی بگذرونید.میشه بپرسم تغذیتون قبل تخمک کشی چی بود؟اگه دوست داشتیدجواب بدید.التماس دعا

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
@nazaniin۷۴     @لی_لا1     سلام عزیزانم خوبین؟؟؟نی نیتون خوبه انشاالله ام ...

عزیزم سلام به روی ماهت. خوبی؟ خدارو شکر که حال نی نیت خوبه. به من گفت پروتئین و کلسیم. روی تخم مرغ خیلی خیلی تاکید کرد. گوشت، کباب، لبنیات، جوجه کباب. اجیل رو پرسیدم گفت چون خیلی گرمه، خیلی توصیه نمیکنم خواستی بخوری هم کم بخور. ارده شیره رو هم پرسیدم گفت فقط خودت رو چاق میکنه. گفت برای وزن گیری جنین فقط پروتئین و لبنیات

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به سلامتی عزیزم زایمان کنید.واین نه ماه رابه سلامتی بگذرونید.میشه بپرسم تغذیتون قبل تخمک کشی چی بود؟ ...

مرسی عزیزم ممنون. من کلا اصلا اعتقادی به تغذیه و استراحت ندارم همون تغذیه قبل رو داشتم بدون هیچ تغییری

ماهی و تخم مرغ دوس ندارم خیلی اما از این به بعد باید زوری هم شده بخورم عوضش عاشق برنج شدم تازگیا😂 ...

منم تخم مرغ اصلا ندوست. اما بخاطر نی نی میخورم هر روز. حتی دکتر گفت یکی دو هفته اخر بهتره روزی 4 الی 5 تا سفیده تخم مرغ بخورین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم ایشالله که شما هم مثبت میشی و استرس های جدید رو تجربه می کنی 🤣😍🙏🏼

خدا از دهنتون بشنوه گلم 😍😍 به امید خدا شما هم نی نی هارو سالم و سلامت میگیری بغلت 😘😘

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم