2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم هر دو دخترن    

الهی ...ماشالله....روزی بچه های گروه من..😍

راستی ترلا جان جنسیت نی نی چیه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
توروحضرت علي كمكم كنيد من كه جمعه پانكچر كردم حتي ديروزم با دكتر دوباره ويزيت شدم ،هيچ جام اذيت نميك ...

منم همینطوربودم نگران نباش وقتی پریودبشی خوب میشی.یه خوده پسته شوربگیربخورخوب میشی.من سطل زباله دایم جلوم بود.چراحرص میخوری تموم میشه این دوران هم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر دو دخترن    

به سلامتی زایمان کنیدواین نه ماه رابگذرونید عزیزم.ببخشیدشماقبل تخمک کشی تغذیتون چی بود.بیشترچی میخوردید.اگه دوست داشتیدجواب بدید

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
برای من هر دو پسرن عزیزم

😍😍😍عزیز دلم 

کاش منم برم سنو دوقلو باشن دختر پسر 

توقعم بالاست😂😂😂😂😂

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
سلام عزیزم ببخشید که من جواب دادم . هر روز تخم مرغ بخور . گوشت و مرغ و ماهی فراوووون بخور . سبزیجات ...

سلام عزیزم این چه حرفیه ممنون از توصیه هات😘😘انشالله کوچولوت و به سلامتی و خوشی بغل کنی چه خوبه که تیکرت دیگه داره به آخراش نزدیک میشه😍😍❤❤

سعی میکنم حتما همه اینایی که گفتی و رعایت کنم..نی نی هم دکتر دیروز گفت خوبه الحمدلله

آره میدونم این دکترا فقط بلدن به آدم استرس الکی بدن بخدا😉

عزیزم ممنونمم.. انشالله که همونی که میخوای میشه عزیزم. به زودی جواب مثبتت رو برامون میذاری   & ...

منم انتقال دوم هستش ، ۳ تا جنین بلاست انتقال دادم ،البته قبلش یا عمل لاپارسکوپی سختی انجام دادم خیلی سختی کشیدم  خدا کنه مثبت بشه ، انقدر شوهرم و مادرم امیدوارن که نگوووو ، دلم براشون میسوزه انقدر زحمت میکشن و غصه میخورن .... 😔😔

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
ایشالله نه چرا بالاست خیلی هم خوبه 🤣🤣 

اخه نه دختر تنها میخام نه پسر دوتاشو باهم میخام 😁😁😁عزیزم شما بتای خونتون چند بود اولین ازمایش من ی هفته مونده به موعدم چون ای یو ای کردم 135بود

اخه ab فک میکردم خوبه

ab خیلیم عالیه اصلا به حرف دکتر زنان توجه نکن...من یه دونه ab و دو تا جنین گریدb انتقال دادم هرسه هم گرفت...فقط باید خدا بخواد وگرنه به گرید و اینا نیست

من هپارین ندارم اما انوکسا رو تو بازو میزنم همون ۹۰ درجه گفتن تزریق کنم. یبار رفتم درمونگاه اونجا نش ...

عزیزم دکترتون گف ب بازومیشه زد؟؟؟خدایی بازوبهتراژشکمع اماب من روشکم میگفتن خیلی میسووخت

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم انشالله که مثبت میشه دل همتون شاد میشه. میفهمم چی میگی و چه حسی داری      

خداروشکر که اینجا هست ، آدم هرچی تو دلشه میاد و راحت حرف میزنه ، کسی هم قضاوتش نمیکنه 

منون دوستم ❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
به سلامتی زایمان کنیدواین نه ماه رابگذرونید عزیزم.ببخشیدشماقبل تخمک کشی تغذیتون چی بود.بیشترچی میخور ...

ممنونم عزیزم. انشالله شما هم باردار شین و بارداری راحتی داشته باشین   

عزیزم من تغذیه ام معمولی مثل همیشه بود. کار خاصی نکردم اصلا.