2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=179318834]خوب ۸-۹ سال زمان را از دست داديد، ذخيره تخمدان روز به روز كم ميشه ، ذخيره تون چنده شما ؟ اينبار با د ...[/QUOTEچ میدونستم امید الکی داشتم البته نه اینکه درمان پیگیر نباشم یه بار ای یو ای کردم و درمان دارویی...ذخیره ام ۲.۴

برای همیشه عزیزم ولی میگه 40روز یه بار میام انتقال انجام میدم برمیگردم که به نظرم بعیده اگرم بیاد یه ...

چه حیف شد ،من که باهاش ویزیت نداشتم ولی به نظرم خیلی جای تاسف داره که یه همچین پزشکی از کشورمون بره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام.  جنین اهدایی چه وقتی بهمون تعلق میگیره. ما دفعه ی پیش پنج تا جنین داشتم در یزد اونا میخوا ...

سلام چند بار میکرو کردی ؟فقط حرکت اسپرم مشکل داره ؟تعداد و مورفو چطور ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

@nazaniin۷۴    

@لی_لا1    

سلام عزیزانم خوبین؟؟؟نی نیتون خوبه انشاالله

امروز رفتم سونو نینیم طبق ان تی ۲۶ هفته اس و طبق آنومالی ۲۵ هفته و ۵ روز هستم...وزن بچرو گفت ۷۹۵ گرمه که دکترم گفت کمه،،برام پودر لیدی میل نوشته روزی یه بار بخورم و مولتی ویتامین بارداریمو هم عوض کرده

ولی بهم نگفت تغذیه رو چکار کنم و چیارو بیشتر بخورم شماها توصیه ای دارید برام...چیا بخورم که بچه یکم وزن بگیره؟؟؟

چرا نینیه هممون کم وزن و ریزه میزه شدن طبق سنشون آخه🤔😞😟

اخی منم هم مامانم ه یکی از فامیلا ی خواب خوب دیده بودن ک تعبیر ب من کرده بودن با اینکه خبر نداشتن. و ...

دقيقا منم مامانم اصلا خبر نداشت، انشاالله سال جديد همه با خبراي خوش تاپيك رو ميتركونيم😍🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام دخترا  خوبید؟ بچه ها من دوساعت پیش آمپول HCG زدم الان حس میکنم تخمدانام دارن میترکن شکمم ...

سلام عزيزم به سلامتي، بله عزيزم طبيعيه بخاطر آمپول آزادسازي تخمك هست كه زدي

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
عزیزم منم گیج شدم راستش 🙈🙈🙈🙈 بالاخره فولیکول اگر باشه باید تو سونو دیده بشه، نمیدونم والا 

نه عزیزم سونو فولیکول نکرد سونو کرد ببینه اون سپتوم ک تو عکس رنگی دیده شده کجا رحمه اون هیچی ، من الان سوالم اینکه ک دوفاستون جلو تخمک گزاری میگیره یا نه من از ۱۶ پری بخورم؟

سلام چند بار میکرو کردی ؟فقط حرکت اسپرم مشکل داره ؟تعداد و مورفو چطور ؟

دوبار میکرو کردم. بله حرکتش ده درصده.تعدادشون از نرمال گفتن که بالاتره. مورفوش و نمیدونم. چیه?

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دوبار میکرو کردم. بله حرکتش ده درصده.تعدادشون از نرمال گفتن که بالاتره. مورفوش و نمیدونم. چیه?

مورفولوژی شکل اسپرم هست ،تا حالا جنین انتقال دادی ؟هر دو بار گفتن باید بلاست بشه ؟

خودت دوست داری اهدایی بگیری ؟