2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مرسي عزيزم.  دعا كن برام بمونه. من مشهدیم. روز تولد حضرت زهرا، رفتم حرم و رو به گنبد از ته دل ...

عزيزم خوش به سعادتت كه ميتوني بري حرم، سلام منو به امام رضا برسون بگو از نيلوفر دلخور نباش😭😭 

همش فك ميكنم صدامو نميشنوه 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
امپولات چندتا بود؟شیاف چندبهت دادن؟ من روزی دوتا پروژسترون ۵۰ میزنم تویه سرنگ

من روزی یه امپول بود . بعدش هم امپول قطع شد روزی یه دونه شیاف پروژسترون بود تا روز ۸ و ۹ که لک دیدم شد روزی دوتا شیاف

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا خوب نباشه  ایشالا همین ماه دامنت سبز بشه عزبزم  روز چندی ؟

مررسی عزیزم با دعای شما دوستان 

اخه گفتی سن بالا باشه جنین بیشتری انتقال میدن ولی مرکز ما خیلی فرقی نداره سن و سال براشون 😂😂 فقط میگن مثبت بشه 

من روز دوم انتقال هستم عزیزم ❤❤

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
عزیزم prpروز قبل انتقال انجام میدن ؟

اره عزیزم دو روز قبل انتقال انجام میشه 

نشاسته هم برا اینکه یبوست نگیرم نخوردم 

جاش ماکارونی خوردم و سیب زمینی اینا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مررسی عزیزم با دعای شما دوستان  اخه گفتی سن بالا باشه جنین بیشتری انتقال میدن ولی مرکز ما خیلی ...

به سلامتی عزبزم ایشالا همین ماه مامان دوقلوها بشی 🤲

منم ۵ انتقالم ایشالا سر سفره شکممون پر باشه دلمون شاد الهی امین 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چقدر زندگی غیر قابل پیش بینیه هشت نه سال خودمو گول زدم ک نه من طبیعی میشم ...بعد ک خودمو قانع کردم ب ...

خوب ۸-۹ سال زمان را از دست داديد، ذخيره تخمدان روز به روز كم ميشه ، ذخيره تون چنده شما ؟ اينبار با داروي خارجي امتحان كنيد 

ممنون عزیزم ..استرس گرفتم نمیدونم قبل و بعد انتقال چه غذاهایی بخورم که یبوست نگیرم من مسیر یساعته که ...

من آلو خورشتی و کیوی برا یبوستم عالیه. انجیر خشک هم خیلی خوبه و قیصی برا یبوست

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
مامان‌هایی که دوقلو باردارید. میشه بگید استراحتتون در چه حده؟ من هفته‌ای یه بار باید حضوری برم محل ...

عزیزم من غذا درست میکنم و توخونه کارای سبک رو انجام میدم و راه میدم.یه کوچلو بیرون میرم.البته خداروشکر هماتوم ندارم

وای خیلی بده. آدم همش شرمنده میشه. همش تو دلم میگم تو امتحان خدا یه صفر کله گنده گرفتم...

نگو عزیزم .صفر نگرفتی. طبیعیه ناراحتی هامون . این حس رو هم خدا تو وجودمون گذاشته. میدونه چقد برا یه خانوم سخته. برا همین در مقابل همه ی این سختیا برنامه هایی برامون داره که قطعا بعد ها این سختیا به چشممون نمیاد و خوشحال میشیم.

روایت داریم که تو اون دنیا انقددددد خدا پاداش میده در برابر دعاهایی که مستجاب نشدن که بنده آرزو می کنه که کاش تو دنیا هییییییییچ کدوم از دعاهام براورده نمیشد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات بشم من سوال کردم دکتر نصر اصلا به ازمایشات ایمنی اتعثادی اعتقاد نداره.....شما خودت ازمایش دادی؟

خدانکنه عزیزم.من از اول پیش دکتر علیرضایی میرفتم توصارم بعد رفت مام منم رفتم مام.من که قضیه ای وی اف تو شهرمو سفط رو گفتم دکتر همه ی این ازمایشارو نوشت گفت تااینارو نی من کاری برات نمیکنم