2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برای منو ان تی 25 فروردین زده ولی خب سونوی آخرم طبق bpd زده 29 فروردین، طبق طول ران و دور شک ...

شادن جون نتونستم منشنت کنم منم امروز داپلر دادم ۳۱هفته و۲روز بودم سن جنبن ۳۰هفته و۵روز بود قدش ۳۸ونیم و وزنش ۱۵۰۰بود دکتر گفت ۱۵۸۰باید باشه که ۸۰ گرم کمه ...برای شماقدش چنده 

بچه ها من متاسفانه بتام بیش از حد افت کرده و مطمعنا سقط کردم چون روز ۱۵ انتقال ۱۰۹۷ بودم امروز روز ۲ ...

متاسفم

چقدر سخته....

واقعا احسنت به روحیه و ایمان قویت

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستای گلم بعد از پانکچر نفختون از بین رفت؟

من امروز ظهر به بعد دیگه بهتر شدم شکمم انگار سبک شده ولی جای آمپولا داره بدتر میشه. همه مراحل وامپولا یه طرف این پروژسترون ها یه طرف

یا رب العالمین
هست عزیزم ولی ۶۰ تا ۷۰ درصد اگه جنسی که میخوایی نشه راحت میگن شما جوزو اون سی درصدی

سلام عزيزم امپول سيال اف فقطبايد سمت چپ وراست ناف زده بشه ؟ بالا وپايين نبايد زده بشه؟

اشکالی نداره iugr نباشه حالا ریزم باشه بزرگ میشه عزیزم تنش سالم باشه. دوستم پریروز ۷ هفته و ۳ روز زا ...

پناه بر خدا عزیزم

برای من آب دورش 9 بود ولی دکتر سونو گفت خوبه نرماله، عمق عمیقترین پاکه هم 4 بود

دکترم گفت پودر لیدی میل بخورم امیدوارم موثر باشه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
منم دوست دارم بمونه وزن بگیره ولی چون تکونام کمو زیاد میشه استرس میگیرم ترجیح میدم بیاد بیرون

راستش من اینقدر فکر وزنشم دیگه روی حرکتاش حساس نیستم😶 آخر هفته ی بعد برم سونو ببینم توی این دو هفته چقدر اضافه کرده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
  متاسفم چقدر سخته.... واقعا احسنت به روحیه و ایمان قویت

قربونت بهاره جون 

من کلا تو زندگیم هیچ چیزی رو آسون به دست نیاوردم 

بچه رو هم همینطور 

انشاالله به حق این ماههای عزیز پیش رو هرکسی منتظره نی نی هست خدا دلشو با یه