2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند روز پیش رفتم پیش دکتر شفیقیان،به اصرار همسرم،ایشون گفتن کیوتن تخمک رو تقویت میکنه

عزیزم من چون پلی کیستیکم تخمکام ضعیفن که بهم کیوتن یدو فولیک که خارجیش خیلی عالی تره بهش میگن فرتیل بیوتیک وبا اسید فولیک داد

انشالله آزمایشت با یه بتای خوب میای خوشحالمون میکنی استرس نداشته باش چون ناراحتی هیچی رو درست نمیکنه ...

امرو رفتم ازمایش بتا  دادم 1.0 بود دلم شکست. حالم خیلی  بده ولی بیشتر برای اطرافیانم دلم میسوزه 😭😭😭😭

سلام عزيزم بي بي چك نزن، آزمايش بده انشاالله مثبتي آخه گريه چرا؟ هنوز كه چيزي معلوم نيست، الان داري ...

عزیزم امروز 14 انتقالم بود آز مایش دادم 1.0بود . افسردگی گرفتم دیگه نمیدونم چرا اینهمه درد زیر دل وسینه داشتم چرا... 

خیلی ناامیدم....😭😭😭

چرا الکی نگرانی دارو داشتی انشالله همش سرجاشه

انشالله. الان حدیث کسا خوندم. اگه فولیکولام باشن نذر میکنم به نیت بارداری هممون فردا حدیث کسا بخونم. برام دعا کنین🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
قربونت برای منو ان تی 25 فروردین زده ولی خب سونوی آخرم طبق bpd زده 29 فروردین، طبق طول ران و دور شک ...

اشکالی نداره iugr نباشه حالا ریزم باشه بزرگ میشه عزیزم تنش سالم باشه. دوستم پریروز ۷ هفته و ۳ روز زایمان کردیم ۲۳۰۰بود دکتر گفت تو شکمت وزن نمی گیره بیاد بیرون بهتر وزن میگیره. منم ۳۱ هفته و ۱ روز رفتم ۱۷۰۰ بود ولی الان ماما معاینه کرد میگه یا وزنش کنه یا آب درش حالا فردا بدم سونو ببینم چحوریه

امرو رفتم ازمایش بتا  دادم 1.0 بود دلم شکست. حالم خیلی  بده ولی بیشتر برای اطرافیانم دلم م ...

خیلی ناراحت شدم گلم نا امید نباش فدات شم انشالله دفعه بعد جنین داری باز یا نه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حالا من میگم کاشکی تا 39 هفته بمونه بعد سز بشم که اقلا وزن بگیره یه کم😶

منم دوست دارم بمونه وزن بگیره ولی چون تکونام کمو زیاد میشه استرس میگیرم ترجیح میدم بیاد بیرون

واییی سوند و که نگووووو😁😁😁ولی یه دقیقه س گفتم بعد بی حسی میشه گفت اینجا بهتر کسی نیست ولی تو اتاق ...

اهاخداروشکر اذیت نشدی عزیزم ...پسرنازت چطوره شبیه کیه 😃😃😃😃😃چشاش چه رنگیه من خیلی ذوق دارم جوجه بدنیا بیادببینم چه شکلیه 😍😍😍