2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانممم سه ماهگیش مبارک خدا براتون حفظش کنه 🙏🏻❤️😍  این شادیها قسمت همه ی دوستان عزیزم ❤️& ...

قربونت الهام جون 💋💋💋 

نی نی دوم نمیخوای 👀👀👀

الهی آمین 

منم دیر به دیر میام تایپیک وقت نمیکنم خبر ندارم انشاالله این روزا قسمت منتظرا بشه 🌺🌺🌺

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلاپ عزیزم ما خوبیم همتونو خدا قبول کنه دعا کررم

سلام ماهک جون 🤩🤩🤩🤩🤩👀 به به مبارکه

قدم گل پسرت مباااااااااارک انشاالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه و نامدار باشه 🍓🍓🍓🍓🍓🍓

بیا خبر بده از خودت وزن پسرمون چقدر بود 😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خانما هرکی امپول پروژسترون زده بیاد تجربه شو بگه چجوری دردشو کمتر کنیم من یدونه شا زدم نمیتونم بشین ...

گیسو جون کسی که داره واست تزریق میکنه بگو اروم اروم مواد رو تزریق کنه خیلی تاثیر داره بعد میگن اول کمپرس سرد بزار بعد گرم 

چرا شیاف نمیزاری ؟ 

یا ۳روز یه بار امپول بزن مثل ماهک جون اگه اشتباه نکنم اینجوری دکترش گفته بود 

یا خیلی از بچه های دیگه 

گیسو جون کسی که داره واست تزریق میکنه بگو اروم اروم مواد رو تزریق کنه خیلی تاثیر داره بعد میگن اول ک ...

خوب من دکترم امپول نوشته بود ورفته بود شیاف اندومترین داشتم تو خونه ازدفعه قبلیم.به پرستارگفتم گفت ازدکترت بپرس میترسم اثرش متفاوت باشه.میخواستم بدم شوهرم بزنه تزریقات که هرچی هم بگن کارخودشونا میکنن

یا رب العالمین
میگن که باید سه روژ قبل پانکچر شروع بشه تا بعد پانکچر ادامه پیدا کنه. از ماما هم امشب پرسیدم بهم این ...

عزيزم حق داري، ولي چاره اي جز صبوري نداريم، خيلي سخته انتظار

انشاالله سال ١٤٠٠ سال رسيدن به تمام آرزوهامون باشه و خلاص بشيم از اين همه دوا درمون😍🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی عزیزممم همتونو تو اتاق عمل دعا کردم 😍

مرسي مهربوووون😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
https://uupload.ir/files/da46_۲۰۲۱۰۲۲۸_۰۰۱۶۲۱.jpg تو رو خدا دوستای گلم جواب آزمایشمو ببینید تا صبح ...

عزیزم پرولاکتینت فقط ۱۴تا بالاست اصلا نترس بادوسه تا قرص راحت میاد پایین.استرس هم نداشته باش پرولاکتین رو بالا میبره.راستی دکترت بچه اردبیله اومده ابن سینا

عزيزم حق داري، ولي چاره اي جز صبوري نداريم، خيلي سخته انتظار انشاالله سال ١٤٠٠ سال رسيدن به تمام آر ...

خدا از دهنت بشنوه گلم. انشالله🤲❤️

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰