2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام قبول باشه عزیزم خدا فرزندتون رو براتون حفظ کنه لطفا برای منم بخون شدیدا محتاج دعام.

سلام عزیزم، چی شد رفتی تو سیکل انتقال؟؟ به فکرت بودم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
شما به همسرت هر دوتا بار چی دادی 

من تعیین جنسیت نکردم تاحالا.ولی توشهرمون یه خانمه دوقلوپسرباردارشدای وی اف کرده بود.تغذیه اش راپرسیدم.گفت شیروتخم مرغ محلی روزی سه تالیوان.مغزیجات.خرما.گرده نخل.ایناراخورده بودگفت کلادوتاجنین داشته که انتقال میده وپسربودن.البته از8جنین دوتاش پسربوده

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اخه من که به دکترش گفتم تاکیدم کردم گفت چون سالمه نمیخواد هیچیم نداد حالا اینم زیر بار نمیره تازه می ...

اتفاقاحالاکه اینجوری میگه فقط ازخداکمک بخاه .خدابخادبده به یه چشم بهم زدنه.باورکن.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
ن والا من رفتم مطب دکترم خوب خوب بودم یه قلم هماتومم داشت جدب شده بود کلا برکشتم خونه خونریزی شدید و ...

وای عزیزم خداروشکر که حالشون خوبه   

دیگه الان خوب خوبی دیگه انشالله؟ خونریزی که نداری؟

منم تو سونو آنومالیم هماتوم دیده شد. ولی تا به حال لکه بینی و خونریزی نداشتم. باید منتظر باشم یهو حالمو بگیره؟   

عزیزم منم مشکل ایمنی دارم ولی ذخیره تخمدان پایین دارم و شانس ای وی اف با تخمک خودم ندارم میخوام اه ...

گلم من هنو باردار نشدم قراره پریود شدم برم برا انتقال ولی از یک هفته پیش داروی ایمنی رو شروع کردم داروش افتضاحه منکه یک هفتس حالم خوب نیی صبح ها استفراغ شدید دارم حالا قراره برم پیش دکتر ایمولوژی تا دارومو عوض کنه

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼
سلام من امروز عکس رنگی دارم از استرس وترس دارم سکته میکنم😢

سلام سكته براي چي عزيزم؟ ميتوني با بيهوشي انجام بدي، هيچي متوجه نميشي. البته بيهوشي نيستاااا، خوابت ميكنن

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️