2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ای جانممم سه ماهگیش مبارک خدا براتون حفظش کنه 🙏🏻❤️😍  این شادیها قسمت همه ی دوستان عزیزم ❤️& ...

سلام

دخترمنم یکسال ویکماه و پانزده روزشه  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره قطع کن

زرشک بخورم برام بدنیس؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
دکتر به شما گفت این کوچیک ها بزرگ میشن؟ من استرس دارم بزرگ نشن😢😢

سلام خوبی 

رفتی برای سونو فولیکول شما؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من فردا تخمگ گیری دارم پونزدهم میشه

واسه من افتاد برای دوشنبه 

گفت ۴ تا فولیکولم بالغ میشه نهایتا

واسه من روز 17 سیکل خوب شد و روز 21 انتقال دادن روز خاصی نمیشه گفت، تا اونجایی که راه داشته باشه دک ...

سلام عزیزم

زینبی جون من دو شنبه پانکچرمه. دیروز خیلی پیاده روی کردمو و سطح شیبدار رو به بالا مثل کوهنوردی رفتم البته بهم زیاد فشار نیومد اما از دیروز تخمدانم هیچ حس حساسیت یا حالت تخمک گذاری که قبل از اون داشتم رو نداره. ممکنه رو  فولیکولام تاثیر منفی گذاشته باشه؟

عزیزم شما باردار شدین؟

فدات شم تیکرم مال قانون جذبه ایشالله با دعای شما خوبان به زودی هبر بارداریمو میارم☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
آره عزیزم پایین میاد. نگران نباش. دکتر من گفت اگه بالا هم باشه باز هم راهی هست که سریع پایین بیاد. ت ...

ممنون عزیزم 

انشالله خداکمک کنه سپردم به خدا پنجشنبه انتقال دارم

حالا یکشنبه برم پیش دکترغدد 

میخواستم داروبخورم به دکترم تواینستا پیام دادم گفت سرخودنخور

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍