2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طوری نیس انشالله هردومون تخمکای خوب داریم.منم تو سونوم دکتر گفت مشکوک به پلیپ هستی بخاطر داروها.

به امید خدا 💚 انشالله چیزی نیست

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مال من هم کوچیک بودن، البته یه ۱۹ داشتم، بقیه ده بودن😢😢امیدوارم بزرگ بشن

بزرگ میشن ایشالا  ☺️

جنینام از گیلان باید بیارم اره عزیزم اونجا تحت نظر دکتر علیرضایی هستم من چون جنین دارم اونجا کا ...

مرسی از توضیحات کاملت عزیزم 

انشالله که همه چی به خوبی برات پیش میره

حالا چرا ژنتیک ؟

منم جنین دارم ولی خوب رویان هستن ،میگم جنین های شما بلاست هستن ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکتر به شما گفت این کوچیک ها بزرگ میشن؟ من استرس دارم بزرگ نشن😢😢

نه بهم گفت اگر بزرگ بشن! استرس نداشته باش من انقدر معده درد و تهوع دارم بخاطر داروهایی که مصرف می کنم  دیگه توان داشتن استرس پانکچرو ندارم. 😉 فردا میرم سونو توکل به خدا انشالله هم واسه من و هم شما اندازشون مناسب میشه. البته من سری قبل هم سه تا تخمک درنهایت بیشتر نداشتم، ایندفعه بهم گفت اگر کم باشه چند روز بعد پانکچر اول، مجدد آمپول میده و پانکچرم میکنه.

از روز سوم راستی تزریق کردم. . نه ببین ۳۷۵ واحد میشه پنج تا آمپول، تو روزی ۷۵ واحد میزنی. واسه من ۴ ...

کلا دوز داروهات ۳۷۵ ؟

نگران نباش من دوز ۴۵۰ هم داشتم 😆

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پس خیلی زیاده ،داروهات چیه ؟دکترت کیه ؟

دکتر رزاقی

نصفش پی دی هوموگ نصفش سینال اف. البته از روز پنج هر روز صبح هم ستروتاید میزنم. و سینال اف از روز ۸ اضافه شد

اره هر وقت خواستی بیای زنگ بزن وقت بگیر شکست ivf داشتی حتما برو ازمایش ایمنی و انعقادی بده، من اگه ز ...

فدات شم الهی ...باشه عزیزم یعنی چن روز جلوتر زنگ بزنم؟......راس میگی؟خوبه فهمیدی پس  . خود زرنانی همه ازمایشا رو میده؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی