2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اهان منم هفته ی بعدمیرم ببینم فسقلم چقدر شده ...خداروشکر iugrنیس ولی فک کنم دویاسه هفته بعدهم باید س ...

سلام نازنین جون خوبی؟ نینی جون خوبه؟ میگم شما فولیک اسیدت ۱ هست یا ۵؟ دکتر به من ۱ داده فکر میکنم دوزش کمه. راستی من نتونستم دوستای باردارمون رو تگ کنم بی زحمت میشه برام تگشون کنی اونام جواب بدن؟ خدا فسقلی تو برات نگه داره عزیزم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
متاسفانه افت بتا داشتم  قرار شد شنبه مجدد تست بدم ببینم چطور میشه  هر چی خدا بخواد  ...

ایشالا که خیر باشه و باز شنبه بتا بره بالا بحق علی 

اما وااااقعا موضوع دی اف ای نگرانم کرده این یکماه هرکس همسرش مشکل دی اف ای داشته افت بتا داشتن 

کاش لااقل مال شما افت نکنه ای خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم من کم خونی دارم .هر چه دکترت گفته همون کارو کن .دفعه بعدی رفتی پیشش بهش پیشنهاد آزمایش خون ...

پس بخاطر کم خونیته که ۵ میخوری عزیزم خواهر منم کم خونی داشت دکتر بهش ۵ داده بود. فکر نمیکنم برا من زیاد فرق کنه اخه هم تازه آزمایش دادم حدود دو هفته اس هم اینکه قرص تیروئیدو من هفته ای فقط سه روز اونم نصفشو میخورم فکر نکنم همچین فرقی کرده باشه ولی باز به دکتر میگم ممنون که گفتی گلم

پس بخاطر کم خونیته که ۵ میخوری عزیزم خواهر منم کم خونی داشت دکتر بهش ۵ داده بود. فکر نمیکنم برا من ز ...

قربونت عزیزم .تیروئیدت چند بود ؟؟؟واسه من ۴.۵ بود گفت هر صبح یه دونه ۵۰ بخورم .منم همچنان دارم میخورم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام عزیزم منم چاق تر شدم ولی فکر نمیکنم به خاطر مصرف ویتامین باشه ، شما دارو دیگه ای مصرف نکردید ؟ ...

من دو ماه پشت هم تیر مرداد لتروزول و کلومیفن و آمپول hcg زدم و قرص ویتامین میخوردم بعد اون عجیب چاق شدم ۵۷ کیلو بودم شدم۶۴ کیلو الانم که باز کلی ویتامین دکترم داده

مرسی عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم بله و با انتقال ،باردار شدم خدا رو شکر و الان هفته ۹ هستم .خدا قسمت شما هم کنه 💕💕💕

اااای جوون دلم خدا نگهش داره براتون 🥰🥰 

خیلی خوشحال شدم 

عزیزم جنینات چند روزه بود ؟ چندتا انتقال دادی ؟

من ۱ دونه جنین ۵ روزه دارم 

۲ تا ۳ روزه که قراره اون دوتا ۵ روزه کنن 

دعا کن این دوتا از بین نرن و به ۵ روز برسن 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
خب دیگه اگه بهش گفتی نگران نباش عزیزم ❤

دکتر من علی رغم ماهر بودنش خیلی آدم ریلکسیه و این ریلکس بودنش بعضی وقتا نگرانم میکنه میگم نکنه یادش رفته یا حواسش پرت شده..ولی دیگه باید بهش اعتماد کنم

دکتر من علی رغم ماهر بودنش خیلی آدم ریلکسیه و این ریلکس بودنش بعضی وقتا نگرانم میکنه میگم نکنه یادش ...

بازم میخوای زینبی بابا رو تگ کن بپرس. آخه دوستمون آرزوامید گفت کم خونی داره به همین خاطر ۵ میخوره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اااای جوون دلم خدا نگهش داره براتون 🥰🥰  خیلی خوشحال شدم  عزیزم جنینات چند روزه بود ؟ چ ...

عزیز دلم .ممنونم ازت .من دفعه قبل تو ابن سینا ۳ تا جنین ۵ روزه انتقال دادم ولی باردار نشدم دو سال و نیم پیش.۱۸ دی سه تا جنین سه روزه انتقال دادم بیمارستان عرفان سعادت آباد .خدا رو شکر یکیشون به دلم محکم چسبید و من رو مادر کرد .ان شالله روزی خودت خواهرم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
قربونت عزیزم .تیروئیدت چند بود ؟؟؟واسه من ۴.۵ بود گفت هر صبح یه دونه ۵۰ بخورم .منم همچنان دارم میخور ...

برای من ۴/۴ بود ولی گفت فقط شنبه ها و دوشنبه ها و چهارشنبه ها بخورم دوز ۵۰..دکتر من از داروی زیاد و با دوز بالا اصلا خوشش نمیاد موقع پانکچر هم فقط سینال بهم داده بود نمیدونی چی کشیدم از استرس که تخمک نداشته باشم ولی بعد که تخمکم زیاد شد به خودم قول دادم به حرفش گوش بدم و دخالت نکنم ولی بدقولی کردم همش میگم چرا نگفت هر روز بخورم لووتیروکسین رو چرا بهم فولیک اسید ۵ نداده😳😳

ایشالا که خیر باشه و باز شنبه بتا بره بالا بحق علی  اما وااااقعا موضوع دی اف ای نگرانم کرده ای ...

عزیزم من از وقتی جواب بتام رو غروب گرفتم واقعا با سه تا متخصص زنان زایمان و چندتا ماما صحبت کردم چیزی که فهمیدم اینه 

اولا برای مقایسه بتا حتما حتما باید توی یک ازمایشگاه تیتر داد چون همگی معتقدند که کیت ها و رنج آزمایشگاهها باهم فرق دارن و من نمیتونم باهم مقایسه کنم حتی اگر افزایشی باشه نه کاهشی 

دومی اینکه تا وقتی سونوگرافی اولیه انجام نشه علایم بارداری تو رحم دیده نشه بتا و تیتر بتا دلیلی بر بارداری نیست حتی رویت ساک

دکتر خودم نظرش این بود که الان ۸۰۰ بالاست و خوبه و اگر نسبت به آزمایش شنبه گذشته م پایین باشه ممکنه یکی پوچ بود یعنی یه قل 

و مهمتر اینکه دکتر گفت ضخامت اندومترت ۱۹ هست و دقیقا مناسب با هفته بارداریم و در صورت اومدن پایین بتا و خدایی نکرده سقط باید فرو بریزه و پریود بشم  

و در نهایت بحث دی اف ای 

دکتر گفت برای چندمین بار میگم اگر همسرت مشکل دی اف ای نداشت که میکرو نمیکردم و از بین اسپرم های سالم انتخاب و جنین تشکیل میشه و اگر دی اف ای مشکل نداشت که ای وی اف نمیکردم 

در نهایت به نظرم به خودت استرس اصلا نده عزیزم چون من یه اعتقادی دارم که با وجود همون دی اف ای بالا طبیعی هم امکان بارداری هست و باید انقد انرژی مثبتمون رو ببریم بالا که طبیعت با ما همراه بشه و خواسته ما عملی بشه به لطف و اراده خدا ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من دو ماه پشت هم تیر مرداد لتروزول و کلومیفن و آمپول hcg زدم و قرص ویتامین میخوردم بعد اون عجیب چاق ...

ببین همین داروها باعث این میشه که چاق بشی 

حتما باید ورزش کنی و به جای مواد غذایی که باعث چاقی میشه میوه و سبزیجات بخوری 

مثلا وقتی گرسنه ات میشه شیر بخور به جای نون 

صبح ها آبلیمو ، عسل و یک لیوان آب ولرم بخور خیلی اشتها کنترل میکنه گلم 

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
بازم میخوای زینبی بابا رو تگ کن بپرس. آخه دوستمون آرزوامید گفت کم خونی داره به همین خاطر ۵ میخوره&nb ...

آره ازش میپرسم حتما

ممنونم عزیزم که جواب دادی ان شاءالله خیلی زود بیای و از بارداریت بگی گلم