2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
بچه ها میگن سونو ان تی از هفته ۱۱ تا ۱۳ است.باید ۱۱ هفته پر شده باشه یا وارد یازده هفته بشی اوکیه ؟؟ ...

سلام عزیزم خوبی؟ نینی خوبه؟ من دوشنبه نوبت دکتر دارم به نظرت برام مینویسه؟ کاش قبل تعطیلات بیفته بتونیم انجام بدیم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
@nazaniin74 @bopo     @لی_لا1     @faribakhanoomi   ...

عزیزم خداروشکر سالمه . نگران وزنش نباش از اینجا به بعد مهمه . حتما هر روز تخم مرغ بخور . سبزیجات خصوصا کاهو و بروکلی . حبوبات ، سینه مرغ ، گوشت ، ماهی زیاد بخور . آبگوشت درست کن بخور برای وزن گیری خیلی خوبه . آجیل هم تا میتونی بخور . سریع وزنش میره بالا مهم سلامتشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این نظر من دوستای گلم دکتر اورولوژی به همسرم واسه دو ماه دارو داده البته قبلا هم دارو مصرف کرده ولی ...

دکتر ارولوژی همسرم میگه کلا تمام داروها چیزی جز آنتی اکسیدان نیست و یک سری آمپول های تحریک کننده ی ترشح هورمون و تمام. تمام داروهای گیاهی و مولتی ویتامین ها همشون آنتی اکسیدان هستن. بعضی هاشون قوی تر و بعضی ها ضعیف تر. ولمن. قرص جلبک. ویتامین ها. آسپرژین و .... همه انتی اکسیدان هستن با ترکیب های مشابه. البته که باید مصرف بشه چون اثرات مخرب اکسیدان هاروی ماده ی ژنتیک اسپرم که نشان دهنده ی دی اف آی هست رو از بین میبره. این حتی برای کسایی که حتی مورفو و تحرک تغییر نمیکنه. دکترش میگه بعضی بیضه ها مادرزادی بلد نیستن اسپرم بسازن. ولی خب یک زمان هایی اکسیدان ها اثرات مخرب علاوه بر روی ماده ی ژنتیک روی حرکت و شکل اسپرم داره که با مصرف انتی اکسیدان بهبود پیدا میکنه.

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
دکتر ارولوژی همسرم میگه کلا تمام داروها چیزی جز آنتی اکسیدان نیست و یک سری آمپول های تحریک کننده ی ت ...

درسته مرسی گلم ولی من واسه ۱۶ این ماه نوبت اورولوژی گرفتیم باز ولی اگه بخواد دارو بده نمیگیرم همون پولو براش تقویتی و چیزای مقوی میگیرم.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
درسته مرسی گلم ولی من واسه ۱۶ این ماه نوبت اورولوژی گرفتیم باز ولی اگه بخواد دارو بده نمیگیرم همون پ ...

نگران نباش گلم چیزی جز آنتی اکسیدان یا همون ویتامین نمیدن. نهایت آمپول تحریک هورمونی میدن. فرقی نمیکنه گلم اون تقویتی هم آنتی اکسیدانه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نگران نباش گلم چیزی جز آنتی اکسیدان یا همون ویتامین نمیدن. نهایت آمپول تحریک هورمونی میدن. فرقی نمیک ...

باشه عزیزم ولی وقتی موروفو صفره و با این داروها هم تغییر نمیکنه وشاید مجبور بشن از روشای دیگه ای اسپرم بگیرن من میگم این دارو خوردنا الکی پس

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم کلایه پسر با کیفیت انتقال دادم انتقال ده دقیقه طول میکشه خیلی راحته فقط سه ساعتی بعدش باید د ...

خدارو شکر گل پسری با کیفیت بوده . انشالله که به دل مامانش بچسبه تا ۹ ماه 🤲

خدای من خدای معجزه هاست . 
بچه ها من هم خون دیدم متاسفانه هم یه چیز کوچیک سفید دفع کردم با نگرانی دارم میرم بیمارستان خیلی بر ...

سلام برگشتین از بیمارستان

چیشد؟!

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام برگشتین از بیمارستان چیشد؟!

رفتم بیمارستان مسیول اتاق زایمان گفت خطرناک نیست  انوکسا رو قطع کن فعلا الان ۴هفته ت میشه سونو چیزی نشون نمیده ولی بازم برو ضرر نداره اومدم سونو گفت من ساک حاملگی نمیبینم بهترین راه اینه دوتا بتا پشت هم بدی 

تومل بخدا 

خیلی روحیه م داغونه

باشه عزیزم ولی وقتی موروفو صفره و با این داروها هم تغییر نمیکنه وشاید مجبور بشن از روشای دیگه ای اسپ ...

نه عزیزم ،مطمئن باش که الکی نیست ،من پانکچر دوم همسرم زیاد رعایت نمیکرد یعنی داروهاش رو میخورد ولی موارد دیگه مثل حذف سرخ کردنی و شستشو رو رعایت نمیکرد ،در نتیجه جنینی تشکیل نشد 

ولی پانکچر آخر فقط به خاطر مصرف ویتامین دی تحرک از صفر به ۱۷ رسیدو با اینکه دکتر هیچ دارویی تجویز نکرد خودم چند تا مکمل براش گرفتم به اضافه ژل رویال و اینبار شستشو رو هم جدی گرفت و خدا رو شکر ۶ تا جنین تشکیل شد ،درسته باز مورفولوژی صفر بود ولی خوب تونستن چند تا دونه پیدا کنند

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزيزم دكتر به من تو برگه املول سينال. اف وhmg كارما نوشتن رفتم همون داروخونه اي كه گفتن ال ...

سلام عزیزم آره همون hmg یه مدل دیگش فکر کنم من از داروخانه فتح گرفتم همون کارما گرفتم 

این نظر من دوستای گلم دکتر اورولوژی به همسرم واسه دو ماه دارو داده البته قبلا هم دارو مصرف کرده ولی ...

سلام عزیزم 

ای بابا یعنی دو ماه دارو و امپول هیچ

اثری نداشت  من دلم ی این داروها خوش بود  حتی تحرکش رو هم بالا نیرد ؟😕😕

سلام بچه ها دیدین کسی آز دومش مثبت بشه؟ با مرکز حرف زدم گفتن داروهاتو قطع نکن تا دو روز ادامه بده بع ...

در بیشتر مواقع اگر دیر مثبت بشه یه مشکلی هست

من دیر و عجیب بتام رفت بالا که کاش اصلا نمیرفت

بارداری پوچ بود و کوتاژ کردم پدرم درمد. تازه میگن باید خدا رو شکر کنم که خارج رحمی نشد...

امیدوارم شما مثبت با نتیجه خوب بشی عزیزم

من هر روز میگم کاش منفی شده بود ، الان باز انتقال میدادم

نه اینکه ۳ ماه انتقال بعدیم عقب بیفته و همه برنامه هامو بهم بریزه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️