2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684421 پست
فدات گلم‌ماهم خوبیم 😍من مشغولم با دخترم تا خرابکاری نکنه 😆 همش درحال صدا زدن هستم بیا بیا 😂اونم م ...

وای الهی😍😍😍😍 قسمت همه منتظرا 

۸ اسفند میشه ۳ماهش 

اره سزارین شدم من خیلی خیلی ترسوام 🤪

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر منم خوبم ،نه دکتر شاکریان پزشک زنان که اصفهان بود

خداروشکر

همون موقع گوگل کردم بهار شاکریان اصفهان. خیلی ازش تعریف کرده بودن. 

حالا من دکترا مشتاق رو زیاد نمیشناسم.

حتما کارش خوبه ک مرکز مام ازش دعوت کرده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اگه اینجوری باشه انتقالم میفته واسه بعد عید ..عزیزم من از وقتی انپولا رو میزنم شکمم صدا ترکیدن حباب ...

من اینجور نبودم ،با دکترت صحبت نکردی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببخشید یه دکتر شاکریان متخصص زنان وناباروری هست اسمشو تولیست دکترای میلاد دیده بودم که میگن رفته تهر ...

آره خودشه. آستاره گفت مرکز مشتاق هم بوده.

بهار شاکریان

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خداروشکر همون موقع گوگل کردم بهار شاکریان اصفهان. خیلی ازش تعریف کرده بودن.  حالا من دکترا مش ...

آره ،فکر کنم دکتر نصر همه دکترهایی که خوبن رو داره به مام دعوت میکنه ،مثل دکتر علیرضایی که قبلا جای دیگه بود ،منم تعریف شاکریان رو قبلا شنیده بودم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره خودشه. آستاره گفت مرکز مشتاق هم بوده. بهار شاکریان

نه گلم فکر نکنم مشتاق بوده باشه ولی عملهاش رو اونجا انجام میداد

بچه ها شما ژل رویال اصل رو از کجا تهیه میکنین؟

قیمتش چنده؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

@nilda71    

عزیزم چطوری؟چه خبر هز فندوقات؟

بچه های گیلان شما ژل رویال از کجا تهیه میکنین؟

@samin11    خوبی عزیزم چه خبر کارات به کجا رسید

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها من هفته پيش خراش انجام دادم دكترم يك هفته سفكسيم داد خوردم الان حس ميكنم عفونت دارم😭😭😭خارش و سوزش و هيچي ندارم فقط يكم ترشح معذرت ميخوام زرد خيلي روشن دارم چيكار كنم بچه ها هفته ديگه انتقالمه يعني عفونته؟😢

خداياشكرت....❤️ 
لتروزول تو سیکل ای یو ای بوده اخه من سه مرتبه ای یو ای شدم منفی شد 

اهان ممنونم عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
اره خودش نوشت همون ۱۰ روز زودتر زنگ بزن

باشه گلم خیلی ممنون

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
@nilda71     عزیزم چطوری؟چه خبر هز فندوقات؟ بچه های گیلان شما ژل رویال از کجا تهی ...

سلام عزیزم فدات خواهری من درد شدید دارم فردا پانکچر دارم دکتر گفت هایپر شدی .

من همسرم توی کوه آشنا داشت از اونجا براش میاوردن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....