2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
اوه روزای قبل تخمک کشی که این امپولا رو میزنیم بدترین دوران درمانه به نظرم همش استرس و دردو ی چیزای ...

اره عزیزم یه سری میگن واسه هایپریه. شما هایپر شده بودین؟ یه وقتایی خوبم ها. یه وقت هایی بی حال میشم و شکمم باد میکنه. من فکر نکنم هایپر بشم بدنم داره به داروها عکسالعمل نشون میده فک کنم. توکل بر خدای مهربون عزیزم

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
سایزش بزرگتر باشه بهتره یعنی عزیزم؟ کاش از دکتر میپرسیدم دلم شک افتاده آمپولم کمه😢 یهو حالم گرفته م ...

نه عزیزم شرایطتت خوبه ،هم تعداد و هم سایزشون  😊

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام الهام جون خوبی دختر نارت خوبه 🍓🍓🍭🍭🍭😘😘😘 خداروشکر  شما چکارا میکنی

فدات گلم‌ماهم خوبیم 😍من مشغولم با دخترم تا خرابکاری نکنه 😆 همش درحال صدا زدن هستم بیا بیا 😂اونم میگه بدو بدو بدو 😑 

پرنسست چندماهه شده گلم ؟ آخر سز شدی ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اره عزیزم یه سری میگن واسه هایپریه. شما هایپر شده بودین؟ یه وقتایی خوبم ها. یه وقت هایی بی حال میشم ...

من دیروز ستروتاید زدم جاش داره کم‌کم کبود میشه امروزی را که زدم یکم ماساژ دادم انگاری بهتره.منم امروز دقت کردم شکمم بزرگ شده من خیلی بی اشتها هستم که بخاطر متفورمین هست

یا رب العالمین

سلام بچه ها من  بی بی چک زدم منفی بود. دیگه احتمال خیلی زیاد منفیه.فردا فقط برای اطمینان میرم ازمایش بدم. نمیدونم چرا خیلی امیدوار بودم از روز اول. 

توکل به خدا. پسندم آنچه را جانان پسندد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزم .ریکاوری رو یادته ؟؟یه سالن دراز با حدود ۱۰ تا تخت .تختهای آخری واسه انتقاله. خود دکتر بدون ...

عزیزم دکترت کی بود؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من دیروز ستروتاید زدم جاش داره کم‌کم کبود میشه امروزی را که زدم یکم ماساژ دادم انگاری بهتره.منم امرو ...

اره عزیزم احتمالا بدن هرکسی یک مدل به این داروها جواب میده. منم این مدلیه نفس نفس میفتم و بی حاللی و بزرگ شدن شکم. با ال دی بی خوابی داشتم و بی حالی

وای عزیزم خدا از دهنت بشنوه. خداروشکر😍 مرسی

خواهش عزیزم ،نگرانی به دلت راه نده ،روز ۵ سیکلت هستی یا ۵ روزه داری دارو استفاده میکنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها من  بی بی چک زدم منفی بود. دیگه احتمال خیلی زیاد منفیه.فردا فقط برای اطمینان میرم ا ...

الا بذکرالله تطمعن القلوب. حتما یک حکمتی توشه گلم. انشالله دفعه بعد🌷

سلام .عزیزم اگه صبر کنم دوازده هفته پر شه میخورم به تعطیلات عید.چیکار کنم ؟؟؟سونو شکمی هست یا واژینا ...

سونوکجامیخوای بری ؟ ۲۵اسفند چندهفته میشی ؟ میتونی برای ۲۵ ام وقت بگیری ببینی دکتر دارن واسه سونو معمولا یه هفته قبل عید میرن دکترا ...سونو دکتر اطهری شبانه روز وتوتعطیلاتم هستن ...و شکمیه سونو ان تی 

خواهش عزیزم ،نگرانی به دلت راه نده ،روز ۵ سیکلت هستی یا ۵ روزه داری دارو استفاده میکنی ؟

من امروز روز شیشم پریودیم بود عزیزم. پنج روز دارو مصرف میکنم. 

سلام بچه ها من  بی بی چک زدم منفی بود. دیگه احتمال خیلی زیاد منفیه.فردا فقط برای اطمینان میرم ا ...

باز خوشبحالت کارت به جنین رسیده منکه با این همه دارو فقط یدونه فولیکول داشتم دیگه کلا بیخیال شدم ولی انشالله که جواب ازمایشت مثبته اگرم خدایی نکرده منفی بود ناراحت نشو ببین که چقدر شرایط بدتری مثل من میتونی داشته باشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
باز خوشبحالت کارت به جنین رسیده منکه با این همه دارو فقط یدونه فولیکول داشتم دیگه کلا بیخیال شدم ولی ...

ممنون عزیزم. ان شاالله این دفعه نتیجه توووپ بگیرین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱