2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

وای من نگران شدم چقدر شما آمپول دارین؟ من فقط سینال میزنم ۳۶ با یک آمپول دیگه الان دو روزه. میترسم ماما بهم اشتباه گفته باشه که تخمک دارم. باز خل شدم😢

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
وای من بخورمش فسقل خانم رو😍😍😍😍 جای من یه بوس گنده از لپاش بکن. ان شاالله خدا براتون حفطش گنه . ب ...

حتما دعاگوهستم عزیزم با صمیم قلبم همتون رو درک میکنم انشالله کسایی که باردارن بخیر خوشی این مراحل رو رد کنن و بغل بگیرن و کسایی که منتظرن خدا دامنشون رو سبز کنه 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روزی یدونه داشتم دیروز دوتاش کرد

کم نیست یعنی؟ الکی نگرانم؟ دیروز روز پنج بودم سونو کرد گفت سایزشون یازده دوازده هست و هر طرف حدود هشت تا. میترسم اشتباه کرده باشه چون از ماما پرسیدم خود دکتر چیزی نگفت. تا شنبه که باز باید برم سونو. یعنی شما هم فقط یک سینال داشتین؟

نه من یدونه پرگووریس.خوب بوده من روز ده ۱۴ بود بیشترش

سایزش بزرگتر باشه بهتره یعنی عزیزم؟ کاش از دکتر میپرسیدم دلم شک افتاده آمپولم کمه😢 یهو حالم گرفته میشه میخوام گریه کنم با وضع داغون شوهرم😭

بچه ها میگن سونو ان تی از هفته ۱۱ تا ۱۳ است.باید ۱۱ هفته پر شده باشه یا وارد یازده هفته بشی اوکیه ؟؟ ...

سلام عزیزم . زود نرو . من ۱۲ هفته و ۴ یا ۳ روز بود رفتم که دکتر سونوگرافی گفت خیلی زمان خوبی اومدی

ای جانم ...دقیقا همینطوره .نسنجیده حرفی میزنن دیگه خبر ندارن باحرفشون ما به چه حال وروزی میفتیم ...م ...

صحبتای شما رو خوندم یاد حرف همسایمون که همسن خودمه و به فاصله یک ماه عروسی کردیم افتادم عروس عموم هم میشه ایشون همون اول باردار شد وقتی بچش دنیا اومد همیشه خونمون بود این بچه با ما بزرگ شد صبح و ظهر و شب نداشتیم وقت و بی وقت میومد خونمون ی بار بچش گریه میکرد منو مامانم هم بودیم خودشم بود بچشو بغل زد رفت از خونه بیرون بعد روز بعدش بهش گفتم تو دیروز چت شد یهو میگه بچه من گریه میکرد شما انگار نه انگار میگم خوب وقتی تو مادرش اونجا بودی من میخاستم چکار کنم بهم گفت تو به من حسادت داریو این بچه خط قرمز منه واینقد گفت گفت تا بحث بالا گرفت بعدم برداشت بع من گفت تو لیاقت مادر شدن نداری و حسابی حرف زشت دیگه بارم کرد حتی ی سنگ برداشت زد به شوهرم خیلی دعوای بدی بالا گرفت تا ی ماه من خواب نداشتم از حرفاش از دعوامون دوسال میگذره چند بار اومد معذرت خواهی من دفع اخر بخشیدمش ولی حرفاش یادم بود تا اینکه باردار شدمو الان که یادش میفتم زیاد ناراحت نمیشم اما اون موقع حالم خیلی خراب شد خیلی ....

سایزش بزرگتر باشه بهتره یعنی عزیزم؟ کاش از دکتر میپرسیدم دلم شک افتاده آمپولم کمه😢 یهو حالم گرفته م ...

اره خوبه ولی کوچیک هم باشن سایزش  با امپولا بزرگ میشه دکتر فوقش دیرتر پانکچر میکنه یادارورابیشترمیکنه

یا رب العالمین
اره خوبه ولی کوچیک هم باشن سایزش  با امپولا بزرگ میشه دکتر فوقش دیرتر پانکچر میکنه یادارورابیشت ...

توکل بر خدای مهربون بازم میسپرم به خودش. نمیدونم یه وقتایی بهم میریزم ولی یهو که میسپرم به خودش آروم میشم🤲 خدایا دوست داریم دوستمون داشته باش

سایزش بزرگتر باشه بهتره یعنی عزیزم؟ کاش از دکتر میپرسیدم دلم شک افتاده آمپولم کمه😢 یهو حالم گرفته م ...

الکی چرا نگران میشی خوب دکتر براهرکسی با توجه به سونوش و ذخیره تخمدانش دارومیده بعدهم من گفتم میشه داروبدی تخمک بیشتر شه گفت باتوجه به شرایطاسپرم تخمک زیاد نمیخوایولی ایندفعه فکرکنم دوتا فولی بیشترازدفعه قبلی دارم

یا رب العالمین
خانوما من چرا شکمم باد کرده یه مقدار راه میرم بی حال میشم. کلا تقریبا هیچ کار نمیتونم بکنم. داروهای ...

اوه روزای قبل تخمک کشی که این امپولا رو میزنیم بدترین دوران درمانه به نظرم همش استرس و دردو ی چیزای عجیب غریب که رخ میده تو بدن بعد عملم که شکم ورم میکنه منم شانسم عملم افتاد تو عروسی برادرشوهرم همه فکر میکردن باردارم رنگمم زرد بود .قبل انتقالم که استرادیول مصرف میکنیم حالت تهوع و سردرد 😣بعد انتقال جای امپولا درد میکنه همش و استرس مثبت شدن بعدم به لطف خدا مثبت میشیم استرس از نوع دیگش شروع میشه ....

الکی چرا نگران میشی خوب دکتر براهرکسی با توجه به سونوش و ذخیره تخمدانش دارومیده بعدهم من گفتم میشه د ...

اره نباید بشینم مقایسه کنم. حق داری عزیزم. خدا کنه دو تامون جنین خوب داشته باشیم🤲

سلام عزیزم . زود نرو . من ۱۲ هفته و ۴ یا ۳ روز بود رفتم که دکتر سونوگرافی گفت خیلی زمان خوبی اومدی

سلام .عزیزم اگه صبر کنم دوازده هفته پر شه میخورم به تعطیلات عید.چیکار کنم ؟؟؟سونو شکمی هست یا واژینال ؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️