2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه عزیزم من قبلا رفته بودم دکتر دارو داد گفت پریود شدی از روز اول امپول شروع کن روز 8یا 9بیا سونو من ...

منم مام شما دكتر عليرضايي بودين من فردا با ايشون نوبت دارم چند تا امپول داري؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم سری قبل من اچ ام جی و سینال داشتم و بدنم هم خوب جواب داد اما اینبار فقط اچ ام جی..😶خب ذخی ...

نه عزیزم نگران نباش ،حتما دکتر یه چیزی میدونسته ،شاید تعداد فولیکولهای آنترال خوب بوده که سینال نداده ،روزی چند تا هاش ام جی میزنی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آفرين كه زدي به بيخيالي، همين باعث ميشه هم استرس نداشته باشي و هم انشاالله به خواست دلت برسي عزيزم، ...

بابت دعای قشنگت ممنونم .الهی به حق پنج تن حاجت روا شی خواهر .ببخشید اگه ناراحتتون کردم .دله دیگه بعضی وقتا میگیره زود هم سبک میشم

من جنین دارم بتید ببرمشون مرکز مام که برام انتقال بدن فعلا درگیر آندومترم هستم فعلا سه ماهه از ...

میشه بپرسم جنینهاتون کدوم مرکز هستن ویکم در مورد روال مام توضیح میدی ،اینکه اونجا پرونده تشکیل دادی ؟یا آزمایشات خاصی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه هایی که پانکچر داشتن تا حالا شده همزمان بهتون بگن سینال اف و هاش ام جی رو بزنید؟( در یک سا ...

سلام بله من همزمان تزریق میکردم ،ولی روزی که اویترول تزریق کردم ،هیچ آمپول دیگه نداشتم ،کی پانکچر میشی ؟

بخدا یه جوری شده جواب مثبت میکرو اصلا خوشحالی نداره فقط بعد از سونو قلب میشه یک کم امیدوار و خوشحال ...

آره عزیزم واقعاً همینطوره 

خیلی متاسفم کاش از اول لاقل مثبت نمیشد اینطوری الان عذابش بیشتره 

شما تخمك هات كم بودن كه اين همه امپول نوشتن يا براي همه انقدر ه؟

آره عزیزم تخمک کمه نه واسه همه اینقدر تجویز نمیشه 

من دفعه قبل 5تا تخمک داشتم که کلا یه جنین تشکیل شد البته رویان بودم قبلا اینسری مرکز عوض کردم اومدم مام

اره واقعا راستی من اصلا معده درد نداشتم یک هفتس معده درد بدی دارم چیکار کنم یادم‌رفت دیروز از دکتر ب ...

منم معده درد دارم ...فک کنم طبیعیه ..چایی نخور یاکمرنگ بخور غذاتم کم بخور یهو جمع نشه تومعدت