2777
2789
عنوان

اگه من خیانت میکردم میخواست چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیکار باید میکردم؟

طلاق

خیانت هیییییییچ توجیحی نداره 

°از قشنگترین حس‌های دنیا اینه که یکی تو زندگیت باشه که #تُ رو اندازه‌ی همه‌ی آدمایی که دوسِت ندارن ، دوسِت داشته باشه ..💓
چت،اینستا

دوست ندارم حرف جدایی بزنم

ولی بدون اگه متوجه نمیشدی عمرا بیخیال چتش نمیشد و عمرا به تو اعتراف نمیکرد

اگه نمیتونی جدا شدی

یه توشه ای جمع کن پولی طلایی چیزی بدون اینکه بدونه

اگه اون عدد ۷۵ سال تولدته همسنیم و هنوز خیلی جوونی 

خودتو به پاش هدر نده

منم شرایط مشابه ولی با نامزد داشتم

اخرا انقد پر رو شده بود که جلوی من خانما رو دید میزد

سه روز پیش باهاش اتمام حجت کردم گفتم کار به کارم نداشته باش منم فکرمیکنم مردی امروز سرنهار غذا رو چپ ...

بدرک بابا

حالا مثلا دست پیشو گرفته

اگ خیلی می‌ترسید سمت این چیزا نمی‌رفت

همش ادا

هووف یاد شوهرم افتادم

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
دوست ندارم حرف جدایی بزنمولی بدون اگه متوجه نمیشدی عمرا بیخیال چتش نمیشد و عمرا به تو اعتراف نمیکردا ...

منم توهمین فکرم باید پس انداز کنم

اتفاقا بهش گفتم اگه من متوجه نمیشدم تاکی میخواستی ادامه بدی گفت خداروشکر متوجه شدی بیشتر به گناه آلوده نشم

خیلی کوچولوم هنوزززز😭

نمیتونم ببخشمش از چشمم افتاده

پس جدا شو ، یا حدا شو یا بمون و ببخشش و کوتاه بیا، زمدگی رو به کام خودت زهر نکن عزیزم انقدر طولش میدی قبحش بیشتر براش میریزه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
منم توهمین فکرم باید پس انداز کنماتفاقا بهش گفتم اگه من متوجه نمیشدم تاکی میخواستی ادامه بدی گفت خدا ...

جالبه وقتی مچشونو بگیری همون لحظه ادای ادمایی رو درمیارن که متوجه گناه کبیره و نابخشودنی خودشون شدن و میخوان توبه کنن و ادم شن 

یعنی مارموز تر از جنس مرد نداریم

اتفاقا فرصت عالیه که برای اینکه از دلت دربیاره یه طلا سنگین برات بگیره حالا هرچقدر که میدونی میتونه بخره

نکته : رسید طلا حتما به اسم و فامیل خودت باشه

عادت کن و عادتش بده وقتی ناراحتت کرد با خرید طلا یا نقره از دلت دربیاره ، اینجوری دو سر برد کردی

جالبه وقتی مچشونو بگیری همون لحظه ادای ادمایی رو درمیارن که متوجه گناه کبیره و نابخشودنی خودشون شدن ...

آفرین دقیقا همین جور که میگی رفتار کرد 

اصلا باهاش حرف نمیزنم اصلاااا حتی یه کلمه چجور بگم طلا بگیره؟

به نظرم کاش اول با مشاوره صحبت میکردی 

مردهایی که این طوری میکنن یه استرس یا فشاری روسون هست از اون ورم نمی‌خوان پای زنشون به قضیه باز شده

وگرنه وقتی گفتی کاری به کارت نداشته باشه زندگیت مهم بوده براش بهش فشار اومده که غذا رو چپه کرده 

به نظرم کاش اول با مشاوره صحبت میکردی مردهایی که این طوری میکنن یه استرس یا فشاری روسون هست از اون و ...

موافقم اون شب که فهمیدم باید هوشمندانه تر عمل میکردم ولی اصلا باور نمیکردم خیلی ریلکس رفتم پرسیدم این چت چیه