2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دارچین جون شما حرکات دوقلوهاتون رو حس میکنین؟من اوایل هفته ۱۴تا ۱۶خوب نبض و حس قلقلک داشتم ولی ...

سلام عزیزم. گاهی یه حالتی شبیه ضربان و نبض حس میکنم اما چون ریتمش دقیقا منطبق بر ضربان قلب خودمه فکر نمیکنم جنین باشه.

عزیزم الان زوده برای منظم حس کردن. سونو هم که رفتی. نگران نباش اصلا. تازه میگن دوقلویی باید زودتر حس شه. ولی من گمون نمیکنم اینایی هر از گاهی حس میکنم ربطی به بچه ها داشته باشه   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مام با یه دکتر الان اینترنتی گرفتم عزیزم هفته ی دیگه وقت داد دکتر رو نمیشناسم  بچه ها یکیشون ...

دکتر علیرضایی عالیه دکتر نصر دیگه خودش ویزیت نمیکنه

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
الان رزرو کردم من هیچی جز سونوهای وسط سیکل و از اسپرم شوهرم ندارم اشکال نداره؟ همونجا نمینویسه برم ...

چرا عزیزم هر چی داری ببر

اونجا خودش لازم باشه چک میکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزيزم راضي هستين از دكتر عليرضايي؟

من هنوز اونجا برام کاری انجام نشده

اما کلا کارشون خوبه

خیلیها اونجا جواب گرفتن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزدلم تو چند وقته تحت نظرشی ؟ 

من جنین دارم بتید ببرمشون مرکز مام که برام انتقال بدن

فعلا درگیر آندومترم هستم

فعلا سه ماهه از سقطم میگذره

مرسی عزیزم از راهنماییت . داروهایی ک استقاده کردن همسرتون چی بود ؟ به همسرم الکارنیتین مایع و سلن پ ...

تداخل که نمیشه چون ویتامین هستن اینها داروی درمانی نیستن.من شوهرم تقریبا هیچی نداشت فقط اورتومول فرتیل پلاس داشت و فولیک اسید ۵. دکترش و جنین شناس میگفتن تاثیر همون رعایتاست چون تو اون یکسال هم اورتومول فرتیل پلاس مصرف میکرد اما فایده ای نداشت 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
انشاالله بسلامتی انجام شه و بزودی مادر شی گلم 

ممنونم عزیزم

التماس دعا❤❤💖