2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
وای واقعااا سختههه😐😐دکترت چی گفت؟ فک‌کنم باید تحمل کنی

اره ☹☹☹فک کنم تواین مدت یه ماه خوب بودم وبا ولع واشتهاغذامیخوردم ..دکتر گفت صبح یدونه دمیترون بخورم ..تهوع باعث میشه چاق نشم ولی درعوض ازاونور میترسم بچه وزن نگیره 

آخی الهی کاش خانواده ها و اطرافیان یکم درک میکردن به خدا که منم خیلی دل شکستم خیلیییی. من دیگه از دی ...

فدای دل شکسته ات...من فقط به این امید زنده ام که خدا حواسش بهمون هست .مطمئنم یه روزی بابغل گرفتن فندق هامون همه این سختی هارو فراموش میکنیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاریه من بچش ۴۰روزس وزن بچش تو ۳۰هفته۱۱۰۰بود براهمین تا اخر بارداری هی فرستادنش سونو داپلر وقتی بچش ...

فریبا جون من کلا بچه ی چاق دوست ندارم فقط میگم رشدش طبیعی باشه سالم باشه وگرنه 2.5 کیلو هم به دنیا بیاد مهم نیست فقط روی سلامتیش حساسم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میفهمم عزیزم. چاره ای نیس. خدا داره مارو هم ایمجوری رشد میده. خونواده شوهرم انصافا خییلی خوبن ولی خب ...

ای جانم ...دقیقا همینطوره .نسنجیده حرفی میزنن دیگه خبر ندارن باحرفشون ما به چه حال وروزی میفتیم ...منم به روشون نمیارم سعی میکنم طوری برخورد نکنم که فک کنن این نقطه ضعفه برام ازطرفی هم از ترحم هم بدم میاد .کلا معتقدم خدا صلاح منو بهتر ازبنده اش میدونه .حتما یه حکمتی داره ...

سلام عزیزم استرس نگیر همه چی عالیه  ارهدیگه دیروز نانه گرفتم شنبه نوبتمه ایشالا قسمت همه منتظر ...

ممنون عزیزم

سر زایمان حتما برامون دعا کنیا😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم خودم فک میکنم شکمم تغییری نمیکنه ولی رفتم سونو دوروز پیش وزنش بالا رفته بود شکم منو هم دکتر گفت ...

آخه من خیلی وزن اضافه کردم ولی فقط خودم چاق شدم شکمم همونجور کوچیکه

شما قبلش سونو نرفتی ببینی وزنش چقدره؟ برای من 28 هفته 1200 گرم بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچت تو پهلوهاته بهتر شکم‌خیلی بزرگم خوب نیست الکی جا بتز می کنه

آره واقعا آب کردنش گرفتاریه، تا فردا برم ببینم وزنش چقدر اضافه شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدای دل شکسته ات...من فقط به این امید زنده ام که خدا حواسش بهمون هست .مطمئنم یه روزی بابغل گرفتن فند ...

خدا نکنه عمرم. الهی آمین انشالله به خدا که منم با این امید نفس میکشم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت منم خوبم خداروشکر عزیزم، نازنین جون مگه حرکتاش خوب باشه کافی نیست؟ حتما باید قلبشم چک کنیم؟ ...

عزیزم فک کنم مسواک بچه گونه و کوچیک بگیری بهتر شی 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم خودمون باید درخواست آزمایش ایمنی رو بدیم؟

بله، من رفتم ایمونولوژیست و ازش خواستم آزمایشای ایمنی و انعقادی ک مربوط ب انتقال میشه رو برام بنویسه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
رویان یکم بد دارو میده ولی پرندیزولون میده، منم طبیعی فک نکنم چون تحرک اسپرم همسرم ۵

ممنونم وقت گذاشتی

امید ب خدا

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزدلم❤❤❤ باور کن روزی نیست برای منتظرا دعا نکنم چون خودم جزء شون بودم میدونم چه لحظه های سخ ...

شادن جون شما آزمایشای ایمنی و انعقادی رو داده بودی؟ مشکلی نداشتی؟ 

يعني واقعا هيچکس این داروها رو نداشته؟ خب پس چرا واسه من نوشته اینا رو؟ زینبی بابا@

عزیزم اکثرا اچ ام جی رو داشتن ،من خودم هم داشتم ولی با قرص نبوده ،همراه با آمپول سینال اف بوده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...