2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم ان شاالله همگی تون به سلامتی فارغ بشین و نی نی های خوشگلتون رو صحیح و سالم بغل بگیرین و برای م ...

ممنون عزیزدلم❤❤❤

باور کن روزی نیست برای منتظرا دعا نکنم چون خودم جزء شون بودم میدونم چه لحظه های سختی رو آدم میگذرونه یه حالتی بین امید و ناامیدی...

همونجوری که منو خیلیای دیگه باردار شدیم به امید خدا حتما و مطمئنا همتون نتیجه میگیرین تاپیک پر میشه از مامانای خوشگل😍😍😍

خلاصه خودتونو برای مرحله ی پر استرس بارداری آماده کنید که هر مرحلش استرس مخصوص به خودشو داره😅

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
cd56 , cd 16  خیلیییی بالا بود

رزانا الان بارداری؟

بعد از تشخیص، چجوری نرمال شد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم درمورد این فاکتور ایمنی چیزی میدونید؟ anti double standed DNA-lgG  رنج منفیش 16> ...

اینا همه داروهاش یکی همون پرندیزولون هست با سرم ivig و یا سرم اینترالیپید ک من سر انتقال دوم سرم زدم ولی دکتر بهم قرص نداد ک باز هم بتا رفت بالا و افت کرد یعنی از بین بردنش الان دکتر گفته از ۵ هفته قبل انتقال باید پرندیزولون بخورم تا هفته ۱۲ اگه باردار شدم چون ایمنی بدنم به حدی رفته بالا ک موهای سرم تمام داره میریزه یعنی بدنم موهامو اضافه میبینه گلبول های سفید خون بیش از حد زیاد میشه الانم دارم پرندیزولون میخورم

اینم جزو ایمنی هاس برا من ۱۰

هر کدوم از فاکتورای ایمنی غیرنرمال باشه باعث عدم لانه گزینی میشه؟ دکتر درمورد اون فاکتوری ک بالا بود بهت چی گفت؟ بقیه فاکتورام نرماله ب جز این

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم . شکرخدا خوبیم . خودت خوبی ؟ نی نی خوبه ؟ سونو داپلر برای چی ؟ رشد جنین ؟

منم خوبم قربونت، نی نیمم خوبه خداروشکر

آره برای رشد، آخه اونیکه سه هفته پیش دادم سونوش زیاد جای معروفی نبود فردا یه جای معتبر وقت گرفتم برم دیگه پناه بر خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
هر کدوم از فاکتورای ایمنی غیرنرمال باشه باعث عدم لانه گزینی میشه؟ دکتر درمورد اون فاکتوری ک بالا بود ...

همون دیگه گفت ایمنی بیش از حد بالاس باعث شکست لانه گزینی میشه باید هم پرندیزولون بخوری هم سرم ivig قبل انتقال بزنی این نظر دکتر عارفی بود ولی نظر دکتر فروتن این بود ک فعلا دارو بهم بده و طبیعی با امپول رابطه داشته باشم گفت ۲ ماه پرندیزولون بخور بعد بیا امپول تحریک تخمدان بزن رابطه داشته باش البته قرص ب۶ و امپول  ب۱۲ هم بهم داد با اسپیرین و فولیک اسید ۵

اینا همه داروهاش یکی همون پرندیزولون هست با سرم ivig و یا سرم اینترالیپید ک من سر انتقال دوم سرم زدم ...

مرسی از راهنماییت

منم زودتر میرم دکتر ک اگه نیاز ب دارو هست از همین الان بهم بده چون میخاستم اردیبهشت انتقال بدم

قبل از این آزمایشا، ایمنولوژیست بهم گفت چون انتقالت نزدیکه شروع کن ب خوردن آسپرین و بعد آزمایشارو نوشت و گفت جوابش رو یک ماه قبل از انتقال بیار ببینم

شما اطلاع داری ک با این شرایط مشکلی برای خوردن آسپرین دارم یا نه؟

اینا همه داروهاش یکی همون پرندیزولون هست با سرم ivig و یا سرم اینترالیپید ک من سر انتقال دوم سرم زدم ...

این ریزش مو رو چند وقته داری؟ تازگیا یا چند ساله؟

از وقتی ک سرم زدی ریزشت بهتر نشد؟

این ریزش مو رو چند وقته داری؟ تازگیا یا چند ساله؟ از وقتی ک سرم زدی ریزشت بهتر نشد؟

نه الان یک ساله ریزش موهام خیلی زیاد شده الان چند ماه اخیر افتضاح شد ، گفتن سرم به تنهایی تاثیر نداشته

دوستان کسی واسه سیکل پانکچر قرص لتروزول و آمپول اچ ام جی داشته؟لطفا اگه کسی داشته بگه خوب جواب گرفت ...

يعني واقعا هيچکس این داروها رو نداشته؟

خب پس چرا واسه من نوشته اینا رو؟

زینبی بابا@

این ریزش مو رو چند وقته داری؟ تازگیا یا چند ساله؟ از وقتی ک سرم زدی ریزشت بهتر نشد؟

سروم ivig  نسبت به وزن هر شخصه من ۶۲ بودم ۲ تا سرم زدم پارسال دونه ایی یه تومان بود ولی خب کم بوده دیگه تاثیر نداشته

دوستان کسی واسه سیکل پانکچر قرص لتروزول و آمپول اچ ام جی داشته؟لطفا اگه کسی داشته بگه خوب جواب گرفت ...

والا برا پانکچر همه داروهای قوی داشتن منم همینطور تاحالا ندیدم کسی با لتروزول پانکچر کنه