2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045059 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فکر نکنم اصلا گوچیکتری داشتم چون دکترم خیلی همیشه امیدوار بود امروز کلا ناامید شد گفت اصلا خوب نی ...

عزیزم روز هشتی الان، ایشالا تا چند روز دیگه ریزه میزه هاهم بزرگ میشن. تزریقهاتو بیشتر نکرد وقتی دید یه فولیکولت بزرگتره؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم روز هشتی الان، ایشالا تا چند روز دیگه ریزه میزه هاهم بزرگ میشن. تزریقهاتو بیشتر نکرد وقتی دید ...

اخه اگه ریزم بود با سونو نشون میداد نه بیشتر نکرد فقط دوزش بالا برد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام خانما شما امپول ستروتایدرا کی میزدید چقدر فاصله با امپولای دیگه میزاشتین؟

مم امروز صبح امپول نداشتم عصر سونوشدم دکتر گفت امروز بزن امپول فردات راهم صبح بزن.ازالان باید روزی دوتا بزنم.ستروتاید هم ۳تانوشت لرام که امروز و۳شنبه و۴شنبه بزنم بعدسونوبشم .ولی من امپولاوساعت ۷زدم و ۴شنبه بعداز ظهر سونودارم یعنی ۴شنبه رازودتربزنم؟

یا رب العالمین

خانما من امروز که سونوشدم پولیپ داشتم دکتر گفت بخاطر داروهابوجود اومده بعد که قطع کردی ازبین میره.اصلا پولیپ چیه ممکنه خودش ازبین نره؟

اندومتر هم خوب نبود گفت احتمالا انتقالت راعقب میندازیم جنین هافریز میشن

یا رب العالمین
تازگي باردار شدين؟ بار اول انتقال بود واقعا راضي بودين از دكتر عليرضايي؟ خودشون  بانكچر  و ...

مهرماه انتقال دادم عزیزم.من صارم میرفتم پیش دکترعلیرضایی.اومد مام منم اومدم مام.بله واقعا راضی بودم و کل کارام با ایشون بود.دوستمم باایشون مثبت شدن و الان دوقلوهاش ۲سالشونه.جز بهترین دکترای صارم بودن