2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نمیدونم. دارم خل میشم دیگه. من اصلا اصلا آدم صبوری نیستم و از انتظار متنفرم. یعنی تو این دو هفته دار ...

واقن کله پروسه میکرو یه طرف ...این دوهفته یه طرف ...ادمو روانی میکنه ...ایشالا این دفعه مثبت میشی و تهش عالی تموم میشه برات😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا عزیزم؟ ما هر روز تو سالاد به جای سس آبلیموی تازه میریزیم. تو غذا هم آب نارنج. فک میکردم ویتامی ...

عزیزم فک نکنم ضرر داشته باشه لیمو میوه هست دیگه.اونم سرشار از ویتامین سی

مامان ماهک جون تو انتقال اول هم بی بی زده بودی؟روز چند؟

اره عزیزم از روز ۱۰ منفی بود و مطمئن بودم و روز ازمایش برام سخت نبود از اینی که زنگ بزنم بگن عزیزم منفی متنفرم بخاطر این حاضرم بی بی بزنم‌خودم ببینم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
واقن کله پروسه میکرو یه طرف ...این دوهفته یه طرف ...ادمو روانی میکنه ...ایشالا این دفعه مثبت میشی و ...

اره واقعا. شما انتقال دادی؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
اره عزیزم از روز ۱۰ منفی بود و مطمئن بودم و روز ازمایش برام سخت نبود از اینی که زنگ بزنم بگن عزیزم م ...

امشب بزنم جوابش درسته یا حتما باید صبح بزنم؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم فک نکنم ضرر داشته باشه لیمو میوه هست دیگه.اونم سرشار از ویتامین سی

بله گلم. من هم تحقیق کردم نه تنها مضر نیست باعث افزایش کیفیت اسپرم میشه به دلیل ویتامین سی و بی

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
عزیزم دکتر که واسه هر چیزی MRI نمی نویسه که عزیزم  اول معاینه میکنه  اصلا همین بارداری و ...

از یکی از اقواممون که پزشک هست پرسیدیم میگه برای این درد باید بری پیش متخصص مغز و اعصاب نه ارتوپدی حالا موندم چیکار کنم.. به نظرت برم پیش مغز و اعصاب؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

دوستای عزیزم من فردا به امید خدا انتقال دارم با دلای پاکتون برام دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره عزیزم از روز ۱۰ منفی بود و مطمئن بودم و روز ازمایش برام سخت نبود از اینی که زنگ بزنم بگن عزیزم م ...

سلام گلم خوبی؟ فسقلی در چه حاله ای جونم بخورم من اون دستای کوچولوشو 😍😍

میگم مامان ماهک جون یه فکری اومده سراغم از صبح همش نگرانم میگم من تو هفته ۵ خونریزی کردم انوکسا رو دکتر حذف کرد ولی آسپرینو داشتم دوباره ده روز بعد خونریزی کردم که این بار دکتر آسپرینم برام قطع کرد و گفت خونریزیت بخاطر این ضد انعقادیا بوده حالا که هفته ۹ هستم خداروشکر دیگه خونریزی و لکه بینی نداشتم یعنی مطمئن شدم که از اونا بوده حالا با خودم میگم همه ی مامانای آی وی افی تو بارداریشون حداقل یکی از این دوتا رو دارن من هیچکدومو ندارم نگران غلیظ شدن خونم هستم ..شما اگه جای من بودی چیکار میکردی به دکتر می گفتی حداقل باز یکیشو برات شروع کنه یا نه باز خطر خونریزی هست؟؟

دوستای عزیزم من فردا به امید خدا انتقال دارم با دلای پاکتون برام دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم. 

عزیزم ان شاءالله که عید امسال سر سفره ی هفت سین نینیت تو دلت باشه و مامان شده باشی 😍😍