2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

به شوهرم گفتم بی بی چک بگیره. اگر امشب بذارم نشون میده یا حتما باید صبح بذارم؟

گفتم بذارم اگر منفی شد فردا میرم آزمایش میدم که تکلیفم مشخص بشه که اگر آزمایشم منفی بود دیگه بیخودی دارو مصرف نکنم. اگر مثبت بود ان شاالله صبر میکنم سه شنبه میرم آزمایش

حالا میخوام ببینم روز دوازدهم بلاست شب هم بی بی بذارم درست جواب میده یا حتما باید صبح بذارم؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😉خودم طرازی همسرم آراسته شما سقط داشتید یا فقط اقدام کردی نشده چه کارایی تا الان کردی

من ۶ساله اقدام کردم تو این مدت سه بار آی یو آی و یک بار آی وی اف منفی داشتم.البته تو ابن سینا نبوده

همسرم ضعیفه جدیدا تخمدان های خودمم ضعیف شده

دکتر گفته مجددا باید ای وی اف کنم

حالا واسه این هفته از ابن سینا وقت گرفتم ببینم چی میشه

بچه ها هزینه ای وی اف تو ابن سینا حدودا چقدر میشه؟ اطلاع دارید ؟

به من گفتن حدودا ۷ تا ۱۰ تومن ولی بچه ها اینجا گفتن تا ۱۵ تومن کم کم‌میشه ولی بازم بستگی به شرایط داره 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به من گفتن حدودا ۷ تا ۱۰ تومن ولی بچه ها اینجا گفتن تا ۱۵ تومن کم کم‌میشه ولی بازم بستگی به شرایط دا ...

من دو سال پیش تو رویش کرج آی وی اف کردم نزدیک ۱۰ تومن شد

که اونم بی نتیجه بود

من ۶ساله اقدام کردم تو این مدت سه بار آی یو آی و یک بار آی وی اف منفی داشتم.البته تو ابن سینا نبوده ...

انشالله که این بار مامان میشی عزیزم. قبلا کدوم مرکز آی وی اف کردی گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چقدر خوب عزیز دلم تبریک میگم بهت......اره به خاط همون ازت پرسیدم ماه اخر چه کارایی گردی؟.....پانکچر ...

من چخار بار انتقال دادم اما نتیجه نداشت

کار خاصی نکردم

اما اوندماهی که باردارشدم کاملا ناامید و بی خیال بودم

نه ندارم خونه. جراتم نمیکنم دیگه بی بی بزنم

ان شاالله مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
میگن چیزای ترش کمتر مصرف بشه عزیزم 

واقعا عزیزم؟ ما هر روز تو سالاد به جای سس آبلیموی تازه میریزیم. تو غذا هم آب نارنج. فک میکردم ویتامین سی داره و خوبه. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
به شوهرم گفتم بی بی چک بگیره. اگر امشب بذارم نشون میده یا حتما باید صبح بذارم؟ گفتم بذارم اگر منفی ...

بهاره جون جواب بی بی چک هر چی باشه باز باید ازمایش بدی دیگه ...به نظرم بی بی چک اصلن خوب نیس ...فردا برو ازمایش بده ایشالا مثبتی😍