2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

سلام خانما.امیدوارم حال همتون خوب باشه و اونایی که نی نی دارین ان شاءالله به سلامت دنیا بیاد و اونایی هم که منتظر هستین ان شاءالله که در اولین و بهترین فرصت حکمت خدا با خواسته قلبی تون یکی بشه و دامن همگی سبز بشه.الان که سختی راه رو گذروندم و گل پسرم کنارم خوابیده حال همتون رو درک میکنم و براتون دعای خیر میکنم.به خدا توکل کنید که به بهترین شکل جواب تون رو میده  

باشه گلم حتما میام میگم. راستی دارو واسه خودت طرازی چیزی داده یا نه؟ من امروز رفتم پروندمو از کلش کپ ...

نه عزیزم  پیشش نرفتم هنوز دارو هم دفعه ی قبلی که رفتم هیچی نداد گفت اول کارای همسرمو انجام بدم اون که اوکی شد بعد برم پیشش خب شاید یه تایم استراحتی گرفته فکر میکنم بعد عید دیگه اینجوری نباشه و منظم توی مرکز باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها، خوبین؟ من الان سونو آنومالی بودم. یه هماتوم ۸۶ در ۱۷ میلی کنار قل کوچیکم دیده شده. الا ...

سلام خوبی من دقیقا روز بعد از سونو انومالی دم صبح تو خواب یهو زیر دلم تیر کشید رفتم دستشویی دیدم بله لک تو لباس زیرمه میخاستم سکته کنم از ترس .رفتم دکترو سونو مشخص شد هماتوم دارم روز قبلش تو انومالی هیچ اثری ازش نبود یهو پیداش شد دکترم بهم امپول و شیاف داد جذب شد دیگه بعدشم که سرکلاژشدم .نگران هماتومت نباش جذب میشه 

سلام خوبی من دقیقا روز بعد از سونو انومالی دم صبح تو خواب یهو زیر دلم تیر کشید رفتم دستشویی دیدم بله ...

ممنون عزیزم که گفتی.

سرکلاژ به هماتوم کمکی میکنه؟ شما طول سرویکس رو با سونوی واژینال چک کردین؟ چون امروز برام شکمی اندازه گرفت. 

ممنون عزیزم که گفتی. سرکلاژ به هماتوم کمکی میکنه؟ شما طول سرویکس رو با سونوی واژینال چک کردین؟ چون ...

نه سرکلاژم به هماتوم ربطی نداشت .من انومالی طول سرویکسم ۲۹بود اونم شکمی به اصرار خودم دکتر برا دو هفته بعدش برام سونو نوشت که وقتی رفتم واژینال سونو کردم شده بود ۲۵.دیگه تو هفته ۲۰سرکلاژ شدم .شما طولت چند بود 

نه سرکلاژم به هماتوم ربطی نداشت .من انومالی طول سرویکسم ۲۹بود اونم شکمی به اصرار خودم دکتر برا دو هف ...

اهان. اخه میگن شکمی خطاش زیاده. به من گفت ۳۸ ولی انگار واژینال تا ۵ سانت ممکنه کمتر باشه. از دکتر بپرسم همه اینا رو که اگه لازمه سرکلاژ شم. 

نه عزیزم وارد سیکل نشدم همسرم آزمایش داده جواب دو سه روز دیگه میاد اگه خوب باشه و من اگه تا 6پریود ب ...

انشالله بسلامتی با دکتر هماهنگ کردی سر تایم عملت؟ اخه از هفته های آخر اسفند دیگه عمل نمیکنن به منم گفته بودن تا سوم اگه پریود شدم دارو شروع کنم.

در اندک من تویی فراوان یارب..

سلام دوستان من امروز رفتم سونو چون چندر روزی بود سرفه میکردم توهم زده بودم که نخ سرکلاژم باز میشع با این سرفه ها 🤭😅خداروشکر توهمی بیش نبود دکتر میگه دهانه رحمت بستس و همه چی خوبه بهش گفتم طول سرویکسو هم بگو میگه تو این هفته ها امکان اندازه گیریش نیس چون سر بچه مانع دید میشه و از این حرفا یعنی درست میگه اینقد بندع خدا رو سوال پیچ کردم میگم الان وضعیت بچه ی من با بچه ای که سرکلاژ نشده یکیه میگه اره اگه نمیگفتی سرکلاژی من متوجه نمیشدم و اینکه وزنش هم ۱۸۴۰بود خوبه یعنی؟!

اهان. اخه میگن شکمی خطاش زیاده. به من گفت ۳۸ ولی انگار واژینال تا ۵ سانت ممکنه کمتر باشه. از دکتر بپ ...

بازم اگه ۵سانت اختلاف باشه شما نرمالی میشی۳۳و خوبه .حالا پرسیدن اشکالی نداره ولی فک نکنم سرکلاژ کنن ان شاالله که بقیشم به خوشی برات بگذرع گل دخترا رو به موقع و سالم بغل بگیری

دی اف ای چیه ؟ عزیزم‌چه موقع این آزمایشو میگیرن ؟

مگه ننوشته اینو براتون؟؟؟؟ میزان شکست کروموزمی اسپرم هستش که اینم تاثیر داره توی ناباروری. وقتی آز اول رو دادی خوب نبود باید برای آز دوم بنویسه اینو 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم  پیشش نرفتم هنوز دارو هم دفعه ی قبلی که رفتم هیچی نداد گفت اول کارای همسرمو انجام بدم ...

امیدوارم چون من خیلی استرسیم واقعا اعصابم نمیکشه استرس اینم بگیرم. به من سه تا ویتامین داد که بخورم تا قبل پانکچر. راستی خودت مشکلی نداری ذخیره و همه چیزت خوبه خدا رو شکر ؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤