2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خانما امروز یه آقایی دیدم مشکل ناباروری داشتن به شوهرم اصرار کردم سوال کن درمورد دکتراشون  وکار ...

وای دست رو دلم نذار خواهر همسرم خیلی مهربونه و خوبه ولی هیچی هیچی نمیدونه یعنی وقتی دارم براش توضیح میدم اینگار دارم مشق بچه کلاس اولی رو یاد میدم جالبه بهش میگم فدات شم یکم برو توی گوگل سرچ کن بعضی چیزا رو بدونی میگه سختمه همین که تو بدونی کافیه و هر کاری بگی میکنیم ولی خیلی بده خیلی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دست رو دلم نذار خواهر همسرم خیلی مهربونه و خوبه ولی هیچی هیچی نمیدونه یعنی وقتی دارم براش توضیح ...

اره شوهرمنم  ولی دراین مورد هیچی صفره  از اون موقع تاحالا چندبارگفتم یاد بگیر ازش.مرده که توضیح دادخودم اکثرا میدونستم از بچه های اینجا یادگرفته بودم هرچی هم سوال کرد خودم جواب دادم شوهرم میگه مهم نیس فقط بچه درست کنن برامون بسه  

یا رب العالمین
اره شوهرمنم  ولی دراین مورد هیچی صفره   از اون موقع تاحالا چندبارگفتم یاد بگیر ازش.مرده ک ...

از دست این مردا. ما رفته بودیم دکتر اورولوژی باورت نمیشه هر سوالی پرسید من جواب دادم جای همسرم حتی اسم قرصاشم نمیدونست 🤦🏼‍♀️ دکتره خندش گرفت فکر کرد من دوس دارم بگم.

از دست این مردا. ما رفته بودیم دکتر اورولوژی باورت نمیشه هر سوالی پرسید من جواب دادم جای همسرم حتی ا ...

اون اقا گفت عسل و خرما وزنجبیل را قاطی کن تو مخلوط کن و بخور میگفت خیلی خوبه خودش استفاده کرده بود میگفت اسپرم را خیلی زیاد میکنه من شنیدم کسایی که طبعشون گرمه گرمی اثر بد میزاره نمیدونم بدم بخوره یانه البته وقتی هم نیس نهایت یه هفته دیگه

یا رب العالمین
اون اقا گفت عسل و خرما وزنجبیل را قاطی کن تو مخلوط کن و بخور میگفت خیلی خوبه خودش استفاده کرده بود م ...

آره عزیزم منم شنیدم خوبه هر چیزی نرمالش خوبه. منم فندوق پسته بادام شیرین گردو کنجد یکم دارچین رو آسیاب کردم ریختم توی عسل و هر روز صبح میخوره. شبا هم مویز و انجیر بهش میدم‌ صبح عرق کاسنی نصف استکان. داروهاشم که داره میخوره خرما هم میارم همیشه با چایی بخوره حداقل روزی سه تا دونه بخوره موز هم نصف ماه بهش میدم 

آره عزیزم منم شنیدم خوبه هر چیزی نرمالش خوبه. منم فندوق پسته بادام شیرین گردو کنجد یکم دارچین رو آسی ...

مغزیجات من میارم با پنیر اینا بخوره خالی که نمیخورد دیگه حوصله زور واصرارهم نداشتم خرما هم کنار کتری همیشه هست خودم میخورم شوهرمم گاهی میخوره من خودم خرما زیادمیخورم

یا رب العالمین