2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من درکت می کنم عزیزم خودم هم خیلی خسته ام اصلا نمیدونم چجوری برم سقط کنم... اینم شانسه؟  مست ...

عزیزدلم‌خیلی‌برات‌ناراحت‌شدم

اما‌ازیا‌طرف‌‌خیالت‌راحت‌باشه‌رحم‌پذیرایه‌جنین‌داره

انشالله‌که‌باجنین‌های‌خودت‌یه‌دوقلو‌حامله‌میشی‌وکلا‌این‌

سختی‌هات‌یادت‌میره..اگه‌دیگ‌قسمت‌این‌بود‌باجنین‌اهدایی

باردار‌میشی‌..اما‌دلم‌روشنه‌به‌اونجاهانمیرسه..

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بتا من روز ۱۳انتقال ۴۷۹ شد  روز ۱۵انتقال ۱۰۹۳ خوبه؟

عالیه😍😍😍 خداروشکرعزیزم

مبارک باشه مامانی😘👶👶❤❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره واقعا این یکی هیچ جوری نمیگذرد... امیدوارم شما هم بزودی نتیجه بگیری

سلام مامان سوفي 

خيلي ناراحت شدم همش اومدم تو تاپيك ببينم شما رفتي سونو.خودم الان اونقدر سردرگم و ناراحتم حال دلت رو ميفهمم 

الان بايد سقط كني؟

عزیزم ویتامین ای میخوردی؟ من از یکنفر شنیدم که ویتامین ای بهش دادن که اون مایع تو رحمش جمع نشه

ویتامین‌ای‌‌۴۰۰هفته‌ای‌دوتا‌‌‌‌‌میخوردم‌خودم‌سرخود

دکترم‌که‌اصلا‌مکمل‌نمیده‌حتز‌اسیدفولیک‌هم‌نداده‌تا‌حالا

خودم‌‌می‌گرفتم‌..‌

مرسی‌عزیزم‌‌ازامروزشروع‌میکنم‌میخورم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اوابوست اينجا ٣٠ دلاره و زياد هم  چيز خاصي نيست و اينجا تركيباتش را جدا تجويز مي كنن چون ٤ تا ا ...

دكتر منم قبلا خيلي رو اووبوست تاكيد داشت ولي الان تركيباتش رو به صورت مجزا ميده.

شما مشكلتون چيه؟

انشالله خدابزودی برات جبران میکنه.شماگفتی جنین هاتون بلاست نمیشدن؟ من جنین هام ضعیف بودن گفتن باید ب ...

عزیزم من یکی از دوستام جنیناش سه روزه بودن دفعه اول سه تا رو بلاست کردن اما انگار صعیف شده بودن انتقال داد منفی شد دفعه دوم به تشخیص جنین شناس سه روزه انتقال داد الان بارداره و سن بارداریش اندازه منه. بنظرم مثبت شون ربطی به بلاست بودن یا نبودن نداره. نمیدونم دوستمون تیاراتیام رو میشناسی یا نه. دفعه اول جنین سه روزه انتقال داد منفی شد دفعه دوم دوروزه انتقال داد الان گل دخترش بغلشه. شرایط رحم با محیط ازمایشگاه فرق داره ممکنه جنینی که تو ازمایشگاه‌نتونه بلاست بشه تو رحم که محیط طبیعیه رشد کنه

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم من یکی از دوستام جنیناش سه روزه بودن دفعه اول سه تا رو بلاست کردن اما انگار صعیف شده بودن انتق ...

اونوکه پذیرش ازمایشگاه بهم گفت وپیش جنین شناس هم که رفتم گفت یباردیگه امتحان کنید اگه نشد پیشنهادمون جنین اهدایی هست اسپرمتون  ضعیفه .توکارت جنین هام هم زده بود تقسیم سلولی نامساوی.ولی مامشکل ژنتیکی نداریم ازمایش ندادیم ولی مطمانم.شوهرم ازاسپرم انسدادیه دکتر اورولوژهم گفت تکرارکنید جواب میگیرید

یا رب العالمین
سلام.  دوستایی گلم, خستم من خیلی خسته ام به کسی جزشمانمیتونم درد ودل کنم. دلم داره میترکه, کی خ ...

سلام

چی شده عزیزم؟ 

شما مرکز تبریزین؟ ک ماه پیش ضخامتت بالا نرفت؟

منم هر روز همین فکرهارو دارم. کِی من و دوستام از این وضعیت خلاص میشیم😭😭😭 ای کاش همه مون نتیجه بگیریم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم من یکی از دوستام جنیناش سه روزه بودن دفعه اول سه تا رو بلاست کردن اما انگار صعیف شده بودن انتق ...

منم حس میکنم اگه انتقال بدن مشکلی نداره باردار میشم.ما خداراشکر مشکل نازایی نداشتیم توخانواده یعنی درحد تنبلی اینابوده که بادارورفع شده خواسته وناخواسته هم فرت وفرت باردارشدن تغذیه وهیچی شون هم بهترمن نبوده والا

یا رب العالمین
اونوکه پذیرش ازمایشگاه بهم گفت وپیش جنین شناس هم که رفتم گفت یباردیگه امتحان کنید اگه نشد پیشنهادمون ...

ان شاالله که جواب میگیرین. بنظرم اگه اینجا هم‌تاکید رو بلاست شدن داشتن و نشد که ان شاالله این اتفاق نمیفته دوباره،  کلا مرکز رو عوض کن برو تهران اگه میتونی. 

@زینبی_بابا     گلم امروز یکی از دوستام این مقاله رو بهم داد که مبنی بر اینه که زنانی ...

عزیزم صرف خوندن یک مقاله تعیین کننده نیست گلم کلا

ولی هچینگ به صورت روتین انجام میشه عزیزم، خصوصا برای جنین فریز شده و بابت پیشنهاد هچینگ اصلا جای نگرانی نیست، با خیال راحت میتونی بگی بهشون گلم

تو رویان که براشون یه کار پیش پا افتاده و آسون هست

منم حس میکنم اگه انتقال بدن مشکلی نداره باردار میشم.ما خداراشکر مشکل نازایی نداشتیم توخانواده یعنی د ...

مثل ما بخدا. تازه همشون هم‌ناحواسته بودن اولاش کلی دارو خوردن که سقط بشه اما نشده چقدم ناشکری کردن.خدا منو ببخشه  اون روزا به شوهرم میگفتم خدا چرا باید این درد و نقص رو برا من و تو بخواد چرا برا اینا نخواست که بچه نمیخوان و فرت و فرت بچه دار میشن تازه کلی دارو میخورن که سقط بشه. چرا ما که بچه میخوایم باید این طوری بشیم. دیگه شانسمونه خواهر . شاید خدا ما رو این طوری میسنجه اونا رو به اون شکل .