2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام دوستان عزیز ی راه حل واسه درمان سرفه بدید امونمو بریده 😭

عزیزم من موقعی که کرونا گرفتم خیلی سرفه داشتم چای زنجبیل میخوردم خیلی برام خوب بود و آب لیموسنگی، یعنی همونجوری ترش میخوردم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم  خود علیرضایی چی می گه؟

سلام گلم . چیزی نگفته ایشون گفته بودن شش روز بخورم و بعد قطع کنم اگر تا سوم پریود شدم دارو انتقالمو شروع کنم اگر نه که هیچی. ایشون گفته بودن احتمالا میشی تو این تایم ولی من که هنوز نشدم خیلی خیلی خیلی ناراحتم بهش فکر میکنم سرم درد میگیره اصلا توقع نداشتم انقد کارم عقب بیفته کاش امروز فردا بشم دیگه وگرنه...

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به بازو میزدم این امپول زیاد درد نداشت یکم سوزش داشت قابل تحمل بود 

من چون یه امپول بازویی دارم دیگه اینو دور ناف میزنم قبلا اصلا درد نداشتم حالا شاید یکم ضعیف شدم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
خودت بزن اروم تزریق کن یابده شوهرت بزنه. من تا قبل پانکچر قبلی که ابان بود فقط دوبار پرژسترون زده بو ...

اره واقعا منم باید همین کارو کنم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
وای جدی?? نه منظم نیست ساعت خوردن قرص هام عجب نمیدونستم من.  حالافردا بیام تبریز ویزیت ببینم چ ...

اره گلم مثلا اگه روزی سه تایت یکی رو ۹  صبح بخور یکی ساعت ۳یکی هم ساعت ۹ شب میشه هر ۶ ساعت ....اونطوری اثرش بیشتره و به صخیم شدن کمک میکنه ....اب فراوون هم هردفعه باهاش بخور....ولی مسیله پریودت باید حل شه چون نمیزاره رحم صخیم شه ....توکل به خدا گلم 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خانما امپولای ازاد سازی همش عضلانیه؟ زیر جلدی هم هست که دکتربگم اونوبنویسه خودم بزنم؟  چون اخ ...

عزیزم من برا ازادسازی اویترل داشتم که گفتن مثل آمپولای تحریک تخمدان تو شکمم بزنم. خودم تزریقش کردم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ماهنده جان بعد آمپول ده دقیقه یه ربعی استراحت کن بعد پاشو و در کل روز پیاده روی کنی خوبه خونرسانی به ...

مرسی عزیز دلم از راهنماییت. چشم گلم🥰🙏

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
آره رفت ولی باز انتقال نداد🙁🙁🙁خداازش نگذره خیلی بی مسئولیته

عزیزم چرا انتقال  نداد؟میشه داروهاتو بگی کلا چه داروهایی برای انتقال بهت دادن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
خداروشکر دیونگی خرید کردن من لبخندبه لبت اورد.     والاجدی گفتم شماها اینطورنیستید؟ خخ م ...

عزیزمی تاج سری. من رستوران رفتنو گردش رو دوس دارم یعنی خودمو خفه کردم این مدت. خریدم کمی تا اندکی چون خودمون مغازه داریم خیلی علاقه زیادی ندارم. انشالله سال دیگه این موقعه هردومون آرزوی رفتن به خرید و رستوران رو داشته باشیم چون با دوقلو واقعا سخته🥺❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
قربونت برم عزیزم نمیدونم این تموم نشدن پریودم حسابی بهم ریخته منو, ازطرفیم میگم چراباز رفتم ازمایش ذ ...

فدات بشم خدارو شکر کن که سنت کمه ....ایشاله زودی بچه دار میشی پس من چی بکم که ۲۰ سال از تو بزرگترم ...تازه تو این وضعیت تو کرونا گیر کردم شوهرم نمیزاره بیام ایران...حالا خیلی وقت دارم اینجوری هم داره تلف بشه 

انقدر که میترسه از کرونا منم ترسونده .....به خدا گاهی وقتا اصلا کم میارم ولی بازم توکل به خودش میکنم میگم شاید مصلحتم اینجوریه ....ما که از حکمتش سر در نمیاریم  ....تازه دارم راصیش میکنم که بعد از عید بیام دکتر

اي جون دلم ان شاالله به زودي زودي يه ني ني ناز خدا ميده بهتون عزيزدلم

الهی فدات شم خواهری ...ممنون از دعات ....ایشالله که خدا بزودی دل شما رو هم شاد میکنه و حاجت روامیشی

پرگووریس پیورگان  اچ ام جی

اهان ...من تو تاپیکای پارسال دیدم لتروزول میخوردی....چن دوره خوردی؟فایده نداشت بر ات؟