2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ادامه دار بود حتما میرم اسپری تاثیر گذار بود واقعا؟یعنی دیگه میزدین سرفتون نمیگرفت من از صبح سرف ...

اره اصلا یبار که زدم احساس کردم بهتر شدم اما خب طول درمان سه هفته طول کشید تا کامل سرفه هام خوب بشن. ولی برا من خیلی شدید بود. وقتی سرفم میگرفت دیگه ول نمیکرد شب با سرفه میخوابیدم صبح هم با سرفه شدید بیدار میشدم. برا من گفتن هم اسم شدیده هم حساسیت. دیگه اسپری و قرص پردنیزول و ستیریزین بهم داد کامل خوب شدم .ولی تاثیر اون اسپری ها از همشون بیشتر بود برا سرفه هام

من علاوه بر سرفه ببخشید خلط و نفس تنگی و کیپ شدن بینی رو هم داشتم

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
من درکت می کنم عزیزم خودم هم خیلی خسته ام اصلا نمیدونم چجوری برم سقط کنم... اینم شانسه؟  مست ...

سلام عزیزم اره شما خیلی خوب درک میکنیدهمدردیم, بمیرم الهی توکه کارت سختتره, نمیدونم چی بگم اصلا فقط ازخدامیخوام زودتراین انتظارپایان پیدابکنه وراحت شیم. 

اخه چیشدکه سقط؟ 

دوستان قدیمی کجایین دلم براتون تنگ‌شده 😍😍 نمی‌دونم کسی منو یادش میاد یانه 😬بعد چندماه اومدم  ...

عزیزم الهامی جون خوبی؟ دختر گلت خوبه؟ الان دیگه باید برا خودش خانمی شده باشه. چقد خوبه که شماها که نی نی تون بدنیا اومده هر از چند گاهی میاین اینجا سر میزنین😍😍😍

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیز‌دلم‌حتما‌دعات‌میکنم‌ مطمعن‌راهی‌تامامان‌شدن‌نداری فقط‌آرامش‌داشته‌باش.استرس‌کلا‌بزارکنار آره ...

ممنونم عزیزدلم خداگل پسرتوبرات نگه داره خیلی قدرشوبدون, خداایشالله دوست اونم بزودی بده. 

توکل بخدا, اره واقعا من گاهی حس میکنم هیچ بهم استرادیول ندن وحالت عادی برم بخداضخامتم خوب رشد میکنه این نتیجه برعکس میده. 

قربونت برم لطف داری میدونم کمترین کاری بودازدستم برمیومدبراشون

فکر کن پدرم درومد تا آندومترم بره بالا بعد خانم میگ ماه بعد میگم چرا میگ سرم درد میکنه🙁🙁🙁

وای همچین حرفی رو دقیقا زدبرات؟؟  قطعاخدانمیگذره بی وجدان. اینهمه پول میگیرن به درک سرت درد میکنه میخواستی اولش پول نگیری.   

فدات شم ممنونم. آره نمیخورم. الهی چقد خندیدم که میگی خرید عزیزمی انشالله که خدا خیلیییی زود دلتو شاد ...

خداروشکر دیونگی خرید کردن من لبخندبه لبت اورد.   

والاجدی گفتم شماها اینطورنیستید؟ خخ من باخریددحالم خوب میشه اما دیگه تاکی؟ 

من درکت می کنم عزیزم خودم هم خیلی خسته ام اصلا نمیدونم چجوری برم سقط کنم... اینم شانسه؟  مست ...

سلام

من خواستم تجربه م رو بهتون بگم

من چهار بار انتقال داشتم که دو انتقال آخر باردار شدم و هردو هفته شش هفت سقط شدن 

بعدا طبیعی باردار شدم که اونم سقط شد

این سه تا سقط طی ۸ ماه واسه من اتفاق افتاد

یعنی تو ۸ ماه سه بار سقط کردم

شرایط خیلی بدی بود از نظر روحی واقعا داغون بودم

کاملا درکتون می کنم

اما دو ماه بعد آخرین سقطم طبیعی باردار شدم و الان بچه م بغلمه

نمی دونم حکمت خدا چیه که به بعضی ها اینقد سخت بچه می ده

من خودم کاملا ناامید بودم و نمی خواستم دنبال درمان برم

به تخمک اهدایی فک می کردم

علت نازایی و سقط هم نامعلوم بود

اشالا شما هم روزای خوبی پیش روتون هس

یه سوال داشتم.. لک ببنی لانه گزینی بعد از انتقال جنین توی روزهای اول انتقال دیده میشه یا روزهای اخر ...

معمولا روزای 8 تا 12 دیده شده 

اما همه چیز شدنیه فقط کافیه خدا بخواد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خداروشکر دیونگی خرید کردن من لبخندبه لبت اورد.     والاجدی گفتم شماها اینطورنیستید؟ خخ م ...

اصلا مگه میشه زنی با خرید حالش خوب نشه عزیزم 😂

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
به نظر من که تا ازدواج نکردی تن به عمل نده چون این کیست حتی اگه دکتر خوب باشه تو عمل همه جا رو پاک ک ...

مهگل جان همسرتون ازمایش دادن ؟ چی شد؟ راستی امپول hcg  دقیقا ساعت مشخص تزریق میکردن؟ اسم امپولشون چی بود؟ 

این دوستتون هر دو تا تخمدان رو داشتن و یک تخمدانشون مشکل داشت؟ آخه به من هی میگن با یه تخمدان هم میت ...

بتظرمم پیش دکترخوب برو تا میشه تخمدانتو حفظ کنن ولی اگه خدایی نکرده اخرمجبور شدن بردارن چاره ای نیس.یه دخترا آشناهامون یه تخمدانش رابخاطر کیست دراوردن پسرای فامیل هم ماماناشون بخاطر اینکه ممکنه بچه دارنشه نذاشتن بره خاستگاری. الان اون ازدواج کرده ۳تاهم بچه داره هم دخترهم پسر

یا رب العالمین