2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ببخشیداین شیاف باید اب بشه چطوریه ده دقه پیش گذاشتم الان راه رفتم فک میکنم میخواد بیافته

خب باید دراز بکشی عزیزم. نباید فوری بلند بشی راه بری. اگه واژینال میذاری یک تا دو ساعت باید دراز بکشی. تو خود بروشور هم نوشته

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ببخشید من جواب می دم  منم با طرازی بودم ولی چند هفته پیش گفتم برم پیش پرینتالوژیست یا دکتر زنا ...

عزیزم ممنونم. اتفاقا خیلی خوب شد که گفتی. خیالم راحت شد. پس منم به توصیه رحیمی گوش میدم. 

چقدر تصمیم گیری سخته موندی بین نظر دوتا دکتر ولی به نظرم مجدد به دکتر طرازی بگو نظر این دکتر رو ببی ...

آره، آخه فعلا با طرازی هم تا جواب آمنیو نیاد ویزیت ندارم. گفتم تو این مدت بدونم چیکار کنم.

ممنون که نظرت رو گفتی عزیزم. 

یکی دوساعت؟اخه روش نوشته برای جذب بهتر پنج دقیقه دراز بکشین

۵ دقیقه کمه. برا وازینال حداقل ۱ ساعت دراز بکش . مقعدی بذاری ده دقیقه بیشتر نمیخواد دراز بکشی اما واژینال یک ساعت.

همون مارک بود دارچین جونم .واقعا برام سخت اومد صدتومن اضافه ازم گرفت .هفته پیش ازخودش پرسیدم همون ۱۱ ...

ای بابا. چقد حیف شد.. فدای سرت حالا غصه نخور ❤️

انقد تو این راه خرج کردیم اینام روش 😕

فدات

ببین تو نت هم‌نوشته یک ساعت

برای جذب شیاف واژینال تقریبا یک ساعت زمان لازم است اگر شیاف واژینال جذب بدن نشده باشد ممکن است احساس کنید که از واژن مایع ترشح می شود.