2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
ممنون عزیزم❤شما کجا میری؟تعیین جنسیت هم انجام دادی؟دخترم ۶ سالش تازه تموم شد...بچه شما چه طور؟

من‌بیمارستان‌پیامبران..نه‌عزیزم‌تعیین‌جنسیت‌‌نکردم

خداحفظش‌کنه‌گل‌دختری‌تو

پسرمن‌۱۳سالشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره نازنین جون متاسفانه منفی شدم ...ممنون عزیزم❤اره یه دونه دیگه پسر دارم ...دعا کن بشه عزیزم🌹

عزیزم خیلی منتظرت بودم ..ایشالا اون یدونه گل پسریت میادتودلت و واسه دخترنازت داداشی میشه نگران نشو مامان ماهک هم دومین انتقالش مثبت شد 😍

سلام عزیزم . خوبی ؟ Nst با نوار قلب فرق میکنه؟ فقط تو سونو باز جفتم اومده پایین تر و اومده رو دهانه ...

نه همونه

ببین کار سنگین نکن رو پام خیلی واینسا چیزی نمیشه چند هفتته؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام عزیزان دلم 

خوبین 

عبادات همه قبول 

انشاالله امشب آرزوهاتون پیش خدا جواب داده شده و به زودی بهش برسین 

خواستم چندتا از کارهایی که فک میکنم تاثیر تو مثبت شدن داره بگم البته برای خودم که اینطور بوده 

اول اینکه برای من پی جی دی جنین هارو ضعیف میکرد پس برای بار سوم پی جی دی نکردم

دوم اینکه چون من موقع انتقال نمیتونستم خودمو شل بگیرم از دکتر خواستم با بیهوشی انتقال بده که بتونه راحت تو رحمم قرار بده و واقعت بعد از انتقال اصلا احساسی نداشتم وقتی بیهوش اومدم و به نظرم خیلی تاثیر داشت چون ناخودآگاه خودمو جمع میکردم 

سوم اینکه واقعا استراحت مطلق نکردم و تحرک داشتم چون بعد از بهوش اومدن اولین حرفی که دکتر زد این بود که استراحت مطلق ممنوع 

چهارم اینکه توجه به علایم نداشته باشیم واقعا من علایم خاصی اصلا نداشتم و واقعا استرس ندادم و فرکانسم رو بالا بردم 

و در آخر که البته بهتره بگم در اول همه اینها توکل به خدا 

دعاتون کردم هرکس بچه نداره خدا بحق این شب عزیز دامن همتون سبز شه و هرکس داره خدا براش نگهش داره❤️❤️❤️❤️❤️

التماس دعا

ای جووونم برای منم ماه چهارم بودم سرمیخورد ...دقیقا به پایین نیس عکساشو توسونو میبینی عرضیه  .. ...

منم نمیدونم ضربه هاش کدوم با دستاشه کدوم با پاهاش ولی ضربه های محکمش خیلی کمتره همشونم ناف به پایین هستن کلا هنوز جنینم از نافم بالاتر نیومده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شاید فرق داشته چرا آخه اینقد اختلاف. میگم ژل رویان واسه چی خوبه منم بخرم بخورم 

خواهر دقیقا خودش بود .حتی گفتم همکارتون صدوده گفت گفت لابد خرید قبلیشون بوده .خیلی ناراحت شدم من میتونستم بااون پول دوبسته بخرم اما چه میشه کرد خدا انصافش بده .میگن برا تقویت تخمک خوبه

عزیزم خیلی منتظرت بودم ..ایشالا اون یدونه گل پسریت میادتودلت و واسه دخترنازت داداشی میشه نگران نشو م ...

ممنون نازنین مهربون❤❤❤ایشالا پسرت سالم بگیری بغلت عزیز دلم🌹اره توکلم به خداس