2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سیلویا جون رفتم داروخانه بهم اینو پیشنهاد داد گفت اینم تقریبا همون کار اوابوست رو انجام میده نظرت چی ...

تركيباتش چيزاي خوبيه اما دوزش خيلي كمه مثلا كيوتن روزي ٦٠٠-تا ٨٠٠ ميلي گرم بايد مصرف بشه و يك قرص اين مكمل فقط ٢٠ ميلي گرم داره و يا myo inositol بايد ٤٠٠٠ ميلي گرم باشه و در اين فقط ٥٠ ميلي گرم هست 

كلا" اينجا دكترها توصيه ميكنن جداگانه تهيه و مصرف بشه مكمل هاي مورد نظر من ليست و دوز مكمل ها را در صفحه ١٩٤٨٦ گذاشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که دیروز کلی داستان داشتم . از سه شنبه غروب حرکتهاش کم شده بود صبر کردم تا چهارشنبه غروب دیگه نگر ...

واقعا  باید بهشون بگیم وات دفاز 😁😁😁😁 پسرک منم دوروزه حرکتاش  صبح زود فقط سکسکه میکنه وتاعصر یه کوچولو تکون میخوره عصرااا فقط شیرجه میره منم ترسیدم ولی دیدم حرکت کرد خیالم راحت شد 

ممنون عزیزم ❤ایشالا به خواستت برسی....اتفاقا منم تعریف دکتر انصاریپور رو شنیدم ...احتمالا با ایشون ا ...

عزیزم منفی شدی ...ناراحت شدم ...پسرداری بازم ؟ ایشالا دفعه ی دیگه حتما مثبت میشی 

ممنون عزیزم ❤ایشالا به خواستت برسی....اتفاقا منم تعریف دکتر انصاریپور رو شنیدم ...احتمالا با ایشون ا ...

خواهش میکنم گلم . اره من دیروز اونجا بودم خیلیا با این دوتا دکتر باردار بودن

خدای من خدای معجزه هاست . 
واقعا  باید بهشون بگیم وات دفاز 😁😁😁😁 پسرک منم دوروزه حرکتاش  صبح زود فقط سکسکه میکنه و ...

عزیزم😍😍😍 حالا نی نیه من همیشه صبحا جابجا میشه ولی تا الان حتی یه بارم سر نخورده بعضیا میگن برای ما لیز میخوره بعد نمیدونم چجوریه به پهلو میشم همزمان هردو پهلوم ضربه میزنه، مگه سفالیک سرش پایین نیست پاهاش بالا؟

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
کلا این وورجکااا خوششون میاد استرس بدن منم یبار اینطوری شدم رفتم nst دکترم گفت هروقت ترسیدی و تکون ...

سلام عزیزم . خوبی ؟ Nst با نوار قلب فرق میکنه؟ فقط تو سونو باز جفتم اومده پایین تر و اومده رو دهانه رحمم خیلی میترسم

واقعا  باید بهشون بگیم وات دفاز 😁😁😁😁 پسرک منم دوروزه حرکتاش  صبح زود فقط سکسکه میکنه و ...

اخه انقدر هم تو بیمارستان بهم استرس دادن که چرا دیر اومدم من قشنگ داشتم سکته میکردم . تازه بعدش که گفتم آی وی اف هستم دعواهاشون بیشتر شد 🤣🤣

عزیزم😍😍😍 حالا نی نیه من همیشه صبحا جابجا میشه ولی تا الان حتی یه بارم سر نخورده بعضیا میگن برای م ...

میچرخن عزیزم . برای من الان ابلیک بریچ هست یعنی عرضی رو به پایین . شیبدار🤣 . پاهاش پایین شیب سرش بالای شیب

@زینبی_بابا         سلام عزیزم. شبت بخیر یه مشورت میخواستم ازتون. البته ...

ببخشید من جواب می دم 

منم با طرازی بودم ولی چند هفته پیش گفتم برم پیش پرینتالوژیست یا دکتر زنانی که زایمانم هم باهاش باشه.

من پیش پیرجانی میرم. اون هم دقیقا به من هم گفت همه داروهات را قطع کن. آسپرین فقط بخور اون هم از ۱۶ هفته. پروژسترون و پرولوتون را هم گفت قطع کن.

من هم اولش کلی نگران بودم ولی یک سری منابع خارجی خوندم، دیدم گویا برای همه از ۱۲ هفته هفته قطع می کنن

رویکرد نازایی ها با پرینتاتولوژی ها فرق داره گویا. به نظر من رسید که دیگه تو این مرحله پرینتالوژیست بهتر می تونه کمک کنه