2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من جات بودم همون یه روز درمیون مصرف میکردم     پرگناکر رو هر روز داری دیگه؟ ولی کیوتن ب ...

منم دقیقا میخوام همین کارو کنم   پرگنا اره هرروز میخورم .والا کیوتن سی عددی ۱۱۵ خریدم و بی انصاف داروخانه ژل رویان ۲۰۷ داد بهم .داروخانه دیگه پرسیدم ۱۱۰ .بخدا درحد تیم ملی عصبی شدم اما چه میشه کرد

آزمایش کلا دکترا هم میگن حداقل۱ماه بایدازش بگذره ک دوباره تکرارش کنه.مگ تحت نظر نیستین اگ تحت نظرین ...

اولین بار بود دیروز رفتیم دکتر برای تعیین جنسیت . خدارو شکر یه دختر گل دارم . آزمایش همسرم تعدادش خوب بود حرکت و ظاهرش خوب نبود . دکتر گفت یکبار دیگه ۵ روز بعد بیا دوباره تست ژنتیک از اسپرم بده 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطور نمونه میگیرن؟بابیهوش کردن وجراحی؟

شوهرمن بدون بیهوشی گرفتن باسرنگ بود دادن ازمایشگاه ببینن اسپرم داره یانه.با جراحی هم هست بیهوشی داره .چون ازبیضه است فکر کنم با پانکچر انجام میدن

یا رب العالمین
راستش انقد دکترم میگه اگه پروتئین نخوری بچه ات ریز میشه و پشیمون میشی که حساس شدم. شدم مثل شادن جون ...

نگران نباش عزیزم ولی شماکلا خودتم لاغربودی ازاول غذات کم بود ...من سرپسراولیم هیچ  رعایت نمیکردم همه چی میخوردم ولی به اندازه زیادنمیخوردم مثلا ازسونو۳۴هفته تا۳۶هفته پسرم ۸۰۰گرم اضافه شده بود وزنش تودوهفته .....الهی امییییین عزیزم 

دوستان کسی جواب این سوالمو نمیدونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

دکتر به من گفت هر روز مصرف کنم. اگر پانکچرت یکی دوماه دیگه ست هر روز مصرف کن بنظرم

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیز دلم ماشالله بهت. عاشقت شدم. ایشالله این بار مثبتی    

فدات عزيييييزممم، انشاالله😍😍 منم عاشقتم♥️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️