2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044735 بازدید | 684407 پست
سلام خانومی . اره طفلی خیلی اذیت شدبخدا خودم‌پشیمون شدم  بردن بچه تو این مرکزا اصلا کار درستی ن ...

حالا راضي بودي؟من حركت A+Bهمسرم ٤٠بود گفتن خوبه تعدادش هم٥٠ ميليون بود ، حالا راضي بودّي از ابن سينا ؟ چطور برات سونو ننوشت خودت داشتي  از قبل ؟ولي قبل ازمايش بايد سه روز نزديكي نباشه كه جواب ازمايش درست باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان آزمايشم منفي شد

عزیزم خیلی متاسفم 😔

انشالله سری بعدی حتما مثبت میشی یچی بگم نمیدونم درسته یا نه ولی دکترا وقتی هایپر بشیم انتقال نمیدن یجا انگار خوندم شما تعداد تخمک بالایی داشتی تعجب کردم همین ماه برات فرش انتقال دادن احتمالا برای همین شاید منفی شدی مطمئن باش اینسری یکماه دیگه که رحمت یکم استراحت کنه انتقال بدی مثبتی الهی بحق همین شب شب آرزوها خدا صدامونو بشنوه و دعاهامونو مستجاب کنه اگه قابل باشم امشب دعاگوی همتون هستم دوستای عزیزمید منم یبار منفی شدم این حالتو کاملا درک میکنم گلم ولی بازم فرصت هست خداروشکر جنینم که داری. توکل بخدا

در اندک من تویی فراوان یارب..
آره عزيزم، همه اميدم جنيناي فريزمه وگرنه داغون ميشدم خوبم خداروشكر زود خودمو جمع كردم

آفرین به روحیه قویت.انشالله که هممون خیلی زود مامان میشیم به حق این شب عزیز. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم خیلی ناراحت شدم  انشاالله دفعه بعد بزودی طبیعی باردار میشی و میای خبر مامان شدنت را بهمو ...

مرسي عزيز دلم، انشاالله همه خوش خبر باشيم از اين به بعد😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
حالا راضي بودي؟من حركت A+Bهمسرم ٤٠بود گفتن خوبه تعدادش هم٥٠ ميليون بود ، حالا راضي بودّي از ابن سينا ...

والا راضی بودم .ولی خیلی طول کشید تا تموم شد ب خدا هنوز خستم . سونو نوشت ولی تاریخ نزد چون من امروز پریود میشم . دیروز سونو نکرد ولی یه آزمایش هپاتیت و ایدز و ... رو ازم گرفت

خدای من خدای معجزه هاست . 
سورپرایز شیرین مال مردمه نه مال من😔  من دیگه به هیچی اعتقاد ندارم... ۷ هفته باید باشه ساک پ ...

وای عزیزم یکساعته دارم دنبالت میگردم تا ببینم جوابت چی بوده

عزیزدلم نگران نباش انشاالله به زودی سوپرایز میشی عزیزم بتا شما از من کمتر بود من هفته ۶ و یک روز رفتم ساکم پوچ بود ولی این هفته رفتم خداروشکر جنین وصدای قلبش را باهم شنیدم 

چون بتای شما کمتربوده احتمالا بازم وقت هست برای دیدن جنین داروهاتو ادامه بده و یکهفته دیگه برو سونو تخصصی هرچند ک میدونم خیلی وقته داری هفته به هفته صبرمیکنی

شما دیروز پیش دکتر رفتی سونو یا سونو تخصصی رفتید