2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044873 بازدید | 684416 پست
اخي عزيزم دخترت معلومه خيلي ارومه ،  همسرت اولين بار ازمايش اسپرم ميده؟حركت Aنميدوني چند ب ...

سلام خانومی . اره طفلی خیلی اذیت شدبخدا خودم‌پشیمون شدم  بردن بچه تو این مرکزا اصلا کار درستی نیست خیلی شلوغ و پر جمعیت

فک کنم ۳۰ بودش ‌. یه بار دیگه باید آزمایششو تکرار کنه ببینیم چی میشه .نه سونو نشدم

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون چیکا جان  یه کم استرس آز بتا رو دارم  توکل به خدا  انشاالله به مراد دلت برسی ...

فداتشم مهربون استرس نداشته باش ني ني رو اذيت نكن مطمئن باش محكم به دلت چسبيده😍با حال خوبت برام دعا كن دوست مهربونم انتظار ٧ سالم تموم بشه😘❤️

خداياشكرت....❤️ 
چرا انقدر دیر اینجا خواهرم داد یک ساعته امادس انشالله با خبر خوش میایی تست نزدی من که صبح قبل از مای ...

انقد معطل شديم، شلوغ بود، گفت چون تيتر بتا هست ممكنه براي اينكه عدد رو بده، دوبار بزاريم تو دستگاه. ديگه فك نكنم برم اين آزمايشگاه🤦🏻‍♀️

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
شرمنده نمیدونم چون ما دکتر گفت برایه استرسو این بوده که غذا نخورده فقط

پروانه جان همسر منم روز قبل ماموریت بود ،رفتنی صبحونه نخورد و ازمایش داد دکتر گفت اگه اینجوری تکرار کن 

عزيزم منتظر خبراي خوبتم😍😍😍😍

مرسي عزيز دلم😍😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
انشالله با خبر خوب میای 

انشاالله😍 مرسي عزيزم🌸

مرکزنازایی بیمارستان مهدیه آزمایش داد.چنددیقه قبلش ژل ضدعفونی زدبه دستاش میگم شایدتاثیرداشته 

خوب اگه یه ذزه از اون ژل رفته باشه توی نمونه ، دیگه اثر اون بوده .‌بگو دوباره آزمایش بده

فداتشم مهربون استرس نداشته باش ني ني رو اذيت نكن مطمئن باش محكم به دلت چسبيده😍با حال خوبت برام دعا ...

ای جان عزیزم 

خدا به حق حضرت علی اصغر به زودی دامنتو سبز کنه قربونت❤️❤️❤️

بله رشت هستم،یعنی توتهران تعریف دکترمحمدتبارومیکردن عزیزم،؟موسسه مهرمرکزناباروریه تورشت ک خصوصیه وهز ...

اره عزیزم من تعریفشو شنیدم اومدم خیلیم از اخلاقش راضی ام خیلی بهم امیدواری میده خدا کنه کارشم واقعا خوب باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزم، شما دکتر بهت امپول ستروتاید داده؟ 

نه عزیزم این امپولو نداده منم از چند نفری پرسیدم مثل اینکه دکترا با توجه به نوع بیمار امپولاشون یکم فرق میکنه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏