2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044862 بازدید | 684416 پست

بی بی چک منفی روز ۸ بدجور رو اعصابم رفته. از یه طرف خودم رو دارم فحش میدم چرا گذاشتم، از طرف دیگه میگم بیخودقرار بود امید واهی داشته باشم که چی!

وای خدا من تو این دو هفته دیوونه نشم شانس آوردم. اصلا تحمل و ظرفیت انتظار کشیدن ندارم😕

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسر منم آزواسپرمه اگه جای معتبر آزمایش دادین نه

مرکزنازایی بیمارستان مهدیه آزمایش داد.چنددیقه قبلش ژل ضدعفونی زدبه دستاش میگم شایدتاثیرداشته 

اللهم عجل لولیک الفرج
اگر اهل درمان گیاهی هستی حکیم خیراندیش دارو گیاهی برای درمان داده. خودش آزواسپرم بوده

شماره و آدرستشو میدی گلم.کجاست تهران.اتفاقا خواستم بریم پیش حکیم تبریزی هرچی تماس میگیرم مطبش هیچکی جوابم نمیده

اللهم عجل لولیک الفرج
اووبوست گیر نمیاد. کپسول رویال ژلی بهتره یا اینوفولیک؟

سلام خانومی من کپسول اوابوست رو از داروخانه انلاین باهمانه خریدم 989تومن  خواستی گوگل بزن یا اینیستا پیج دارن سفارش که بدید میارن دم خونه کارت میکشید 

حالا خواستی میتونی چند تا داروخانه معتبرم زنگ بزن بپرس شاید اونجا هام باشه 

مرکزنازایی بیمارستان مهدیه آزمایش داد.چنددیقه قبلش ژل ضدعفونی زدبه دستاش میگم شایدتاثیرداشته 

شوهرمنم آزواسپرمه ولی تو بیضه اسپرم داره.شماهم دکتر بگید نمونه‌بگیره ببینه داره یانه

یا رب العالمین
شما رشتی؟من پیش دکتر محمدتبار میام قرار شده که کارامو تو موسسه مهرافزا انجام بده

بله رشت هستم،یعنی توتهران تعریف دکترمحمدتبارومیکردن عزیزم،؟موسسه مهرمرکزناباروریه تورشت ک خصوصیه وهزینه هاش ازاده

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
امروز زنگ زدم از ماما پرسیدم میگه ویتامین ب۶ فقط میتونی آمپولشو بزنی قرصشو نخور 🤔

من جاریم قرصشومیخورد،طفلک شکمش بزرگم بودهمش تهوع داشت

نازی نترس عزیزم. خیلی ها اصلا نمیفهمن موقع انجامش. من اذیت شدم. سر عکس رنگی اصلا اذیت نشدم با اینکه ...

قربونت خواهر،منم عکس رنگی شیافوامپولوژلوفن استفاده کردم خیلی قابل تحمل بودبرام

سلام، دوستانی که تازه وارد سیکل پانکچر شدند میشه بگید امپول ستروتاید رو از چه روزی براتون دکتر تجویز ...

من از زمانی که فولیکولها بزرگ شدن و امکان آزاد شدنشون بود فک کنم روز ۱۲اینا بود

انشاالله مهربون😍😍 اصلا استرس ندارم نميدونم چرا انقد بيخيالم، شايد صبح قراره بميرم از استرس😂 انشا ...

منتظرخبرای خوبت بابتای تپل مپلیم عزیزم